15% korting bij Schiphol Parking met ANWB tot begin 20222 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ANWB krijg je nu 15% korting bij Schiphol Parking. Dit is de officiële parking van Schiphol. Deze actie geldt voor zowel het parkeerterrein als de parkeergarage van P3 en voor P6 Valet Parking. Je ontvangt de 15% korting alleen voor reserveringen van drie dagen of langer. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2022. Dat is tevens de datum dat je uiterlijk met de auto het parkeerterrein moet verlaten of de auto opgehaald moet hebben.

Schiphol Parking – 15% korting met ANWB

Om van de 15% korting gebruik te maken moet je allereerst naar de website van de ANWB. Vervolgens log je in met jouw gegevens en kom je op de website van Schiphol Parking terecht. Daar kun je kiezen uit de verschillende parkeeropties en de kortingscode is automatisch ingevuld. Zo zie je hieronder de korting voor een parkeerplaats tussen 17 en 20 juni 2021.

Schiphol Parking - ANWB

Valet Parking & P3

Met Schiphol Parking Valet Parking ben je binnen twee minuten in de vertrekhal en staat de auto weer voor je klaar als je terug komt. Je kunt dan instappen en je weg vervolgen.

Voor de parkeergarage van P3 ben je een klein bedrag extra kwijt ten opzichte van het onoverdekte terrein, maar heeft als voordeel dat dit aan het begin van het terrein ligt en dat de auto overdekt geparkeerd staat. Parkeer je op het parkeerterrein, dan kan het voorkomen dat je relatief lang onderweg bent naar de shuttlebus. Er is aan het begin van het parkeerterrein wel een plek waar je de koffers kunt in- en uitladen, zodat je deze niet mee hoeft te nemen als je de auto parkeert.

Schiphol Parking P3 ligt een stukje van de luchthaven zoals je kunt zien op de onderstaande afbeelding. Je kunt met een shuttlebus naar de vertrekhal en de busreis duurt ongeveer 5 minuten. Alles over P3 Parking kun je op deze pagina vinden op de website van Schiphol.

Schiphol Parking P3

Het inrijden kan met je creditcard of op basis van je kenteken. In de parkeergarage zijn er ook een aantal parkeerplekken voor elektrische auto’s gereserveerd, waar je de auto kunt laden gedurende je vakantie. In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Heb je een hogere auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein.

Vanwege het Coronavirus zijn er een aantal maatregelen genomen. Al deze maatregelen kun je op deze pagina vinden van de luchthaven.

Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *