P6 Valet Parking weer beschikbaar op Schiphol

Schiphol Parking

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

P6 Valet Parking was enige tijd niet beschikbaar op Schiphol vanwege het Coronavirus. Inmiddels zijn er aanvullende maatregelen genomen en kun je weer gebruik maken van P6. Ook kun je weer gebruik maken van Terminal Valet Parking. Je auto staat in dat geval in een overdekte parkeergarage en je bent binnen twee minuten in de vertrekhal.

P6 Valet Parking weer beschikbaar op Schiphol

Om gebruik te maken van P6 Valet Parking rij je naar de parkeergarage van P6 op Schiphol. Je kunt hiervoor het adres Transportstraat, 1118 BG Schiphol gebruiken. Bij het inrijden van de parkeergarage word je direct herkend aan de hand van de kentekenherkenning. Daarbij ontvang je ook een parkeerkaart uit de automaat.

Vervolgens wordt de auto van alle kanten opgenomen in de videostraat. Zo weet je zeker dat je de auto bij het ophalen ontvangt in dezelfde staat als dat je deze hebt ingeleverd. De medewerker van P6 Valet Parking zal de autosleutels en parkeerkaart in ontvangst nemen. Deze rijdt de auto vervolgens naar een afgesloten (maar onoverdekte) parkeerplaats bij Schiphol. Deze bevindt zich binnen 6 kilometer van de parkeergarage en bij het verplaatsen wordt er gebruik gemaakt van een GPS systeem.

Vanwege het Coronavirus zijn er een aantal maatregelen genomen:

  • De medewerker van P6 draagt gezichtsbescherming en handschoenen
  • Het stuur en de versnellingspook worden schoongemaakt
  • Je kunt de auto zelf ook schoonmaken met desinfecterende doekjes. Deze worden beschikbaar gesteld door Schiphol
  • Je kunt alleen betalen met een betaalpas of creditcard. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Het is mogelijk om een parkeerplaats te reserveren via de website van de luchthaven. Je kunt van P6 gebruik maken als je minimaal 3 dagen parkeert. Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je 15% korting op het tarief. De parkeerplaats moet je dan wel boeken via de ANWB actiepagina.

Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *