Tijdelijk €20 gratis tegoed bij aankoop Air France gift card

Air France Giftcard (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel is er weer een actie van Air France waarbij je extra tegoed krijgt als je een gift card aanschaft. Je kunt nu € 20 gratis tegoed verdienen bij aankoop van een Giftcard van minimaal €150. Deze kun je vervolgens besteden aan vluchten met de Franse luchtvaartmaatschappij of opties aan boord. Er is een gelimiteerd aantal stuks beschikbaar en op=op. Deze tip kwam van Miya op ons forum.

Air France giftcard

Air France giftcard & €20 extra tegoed

Air France heeft al langere tijd een Giftcard die je kunt aanschaffen. Je kiest een bedrag dat je op de cadeaukaart wil zetten en die kun je iemand (of jezelf) cadeau doen.  De Giftcard is te koop vanaf €50 met een maximale waarde van €5.000. Je kunt de aankoop doen via deze website. Rechtsboven kun je de Franse of Engelse taal kiezen. Na het aanschaffen van de cadeaukaart ontvang je deze binnen 48 uur per mail.

Als je nu een Air France gift card koopt van minimaal €150, dan ontvang je een extra tegoed van €20. Aan deze promotie kunnen maximaal 2.000 mensen deelnemen, daarna vervalt het extra tegoed. Het tegoed is ook alleen geldig voor een enkele cadeaukaart; het is niet van toepassing op de ‘group’ versie. Met die laatste versie kun je een potje maken met meer passagiers en vervolgens een reis boeken.

De gift card kan uitgegeven worden aan een vlucht naar één van de vele bestemmingen van Air France, HOP! en Joon. Ook codeshare vluchten met partners van Air France komen in aanmerking. De aankoop kan gedaan worden via de reguliere boekingskanalen. Het cadeau kan ook gebruikt worden voor de aankoop van extra services als een à la carte menu aan boord of extra bagage. De cadeaukaart is na aanschaf 12 maanden geldig.

Air France Giftcard limiet

Let op: slechts een gelimiteerd aantal aankopen van €150 of meer komen in aanmerking voor de €20 gratis extra tegoed promotie! Als je gebruik wil maken van deze actie wees dan snel. Via deze website kun je zien hoeveel extra tegoed er nog beschikbaar is. Daar lees je ook de voorwaarden van deze actie. Je kunt maar een keer meedoen met deze actie. Op het Forum van InsideFlyer lees je meer over deze actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *