€30,- tegoed bij NH Hotels – Rewarding Weekends

Rewarding Weekends - NH

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de NH Rewarding Weekends kun je €30,- tegoed ontvangen voor je weekend overnachting. Je krijgt dit tegoed in de vorm van punten die je vervolgens kunt inzetten voor bijvoorbeeld een gratis overnachting. Het hotel moet je boeken voor 2 juni via de website of app.

NH Rewarding Weekends – €30,- tegoed

Je krijgt dit tegoed als je een overnachting boekt in het weekend met minimaal 2 nachten. Je moet hierbij dus inchecken op een vrijdag, zaterdag of zondag. Dit verblijf mag tussen 24 mei 2019 en 1 september 2019 zijn. Tijdens het maken van de reservering via de website of app moet je het NH Rewards nummer doorgeven. Het is niet noodzakelijk om je van te voren te registreren voor deze promotie.

De €30,- aan punten ontvang je automatisch na het inchecken. Het is dus mogelijk om dit tegoed direct in te zetten bij je overnachting en zo €30,- te besparen. Het tegoed is geldig tot 1 september 2019, daarna vervallen deze automatisch en kun je ze ook niet meer gebruiken.

Let er bij het maken van de reservering op dat je een tarief boekt dat het mogelijk maakt om een (deel) met punten te betalen. Alleen voor die tarieven kun je gebruik maken van deze NH Rewarding Weekends promotie. Alle voorwaarden van deze promotie kun je op deze pagina vinden. Op die pagina kun je ook andere aanbiedingen vinden van de hotelketen.

Voor deze promotie kun je in de volgende landen verblijven:

Nederland, Italië, Tsjechië, Duitsland, Polen, Romenie, Zwitzerland, Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Oostenrijk, België, Spanje, Portugal, Frankrijk, Ecuador, Mexico, Colombia, Argentinië, Chili en Uruguay.

NH Merken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *