Tijdelijk 75% extra bij aankoop van Flying Blue Miles

Flying Blue Promo Rewards Mei 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Flying Blue loyaliteitsprogramma van o.a. Air France en KLM heeft momenteel een tijdelijke promotie. Bij aankoop van Flying Blue punten krijg je een bonus van 75%. Deze actie loopt tot en met 11 maart 2020. Van 12 tot en met 29 maart ontvang je 60% extra bij aankoop van Flying Blue punten.

Update 16 maart:

De Flying Blue Promo Rewards zijn momenteel niet meer beschikbaar vanwege het Coronavirus. Meer informatie is te vinden in dit artikel.

Tijdelijk 75% extra Flying Blue miles

Koop je tijdens deze promotie minimaal 4.000 miles, dan ontvang je een bonus van 75%. Het maximale aantal voor leden zonder elite status is dus 75.000 miles, waarbij je een bonus krijgt van 56.250. Dit kost je dan €2.062,50. Let er wel op dat als je deze miles inzet voor een award ticket, er daar nog toeslagen bovenop komen. Deze hangen af van de klasse die je boekt en de bestemming. Je kunt deze bijvoorbeeld besteden aan de Flying Blue Promo Rewards van maart.

Je kunt deze miles via deze pagina kopen. Als je geen elite status hebt binnen het Flying Blue programma, dan kun je een maximale bonus ontvangen van 56.250 miles. Heb je wel een elite status, dan is de bonus maximaal 100.000 miles. Elite leden kunnen onbeperkt miles kopen, terwijl je dat niet kunt doen als je geen status hebt. Zonder status is het aantal beperkt tot maximaal 75.000.

Extra Flying Blue Miles

Voorwaarden

De volgende voorwaarden horen bij deze promotie:

Zolang de aanbieding loopt, kunnen Elite-deelnemers maximaal 100.000 Miles als bonus ontvangen. Voor Explorer-deelnemers geldt een bonus van maximaal 56.250 Miles. De bonus Miles worden uitgekeerd voor transacties die plaatsvinden tussen 2 en 29 maart 2020 (23:59 uur, MET+1), en worden bijgeschreven op het account van de ontvanger nadat de transactie is afgerond. Miles zijn te koop in veelvouden van 2.000 Miles. Elite-deelnemers kunnen een onbeperkt aantal Miles kopen. Explorers mogen per kalenderjaar maximaal 75.000 Miles kopen of ontvangen, tenzij er een aanbieding loopt waarmee het mogelijk is om bonus Miles te kopen of te ontvangen boven op het maximum van 75.000 Miles.

De Miles worden door Points Inc. De Miles worden binnen 72 uur na aankoop op uw account bijgeschreven. U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te annuleren, zoals voorzien in de Algemene Voorwaarden van het programma Miles kopen en schenken. Voor het uitoefenen van uw herroepingsrecht of voor assistentie bij het programma Miles kopen en schenken kunt u contact opnemen met het Customer Service Centre.

Points Inc. is gevestigd te Richmond Street W 111, 7e verdieping, Toronto, Ontario, Canada, M5H 2G5.

Air France en KLM toestellen naast elkaar

Afbeeldingen ©FB/KLM/AF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *