Flying Blue Promo Rewards tijdelijk niet meer beschikbaar

KLM’s eerste Boeing 787-10 Dreamliner eind juni in Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus (Covid-19), zijn de Flying Blue Promo Rewards uitgesteld tot nader order. Alle Promo Rewards bestemmingen van maart zijn niet meer beschikbaar. De laatste tickets waren te boeken tot woensdag 11 maart 2020. Reeds geboekte tickets blijven wel geldig, mits de reis uitgevoerd kan worden in het licht van alle reisbeperkingen.

Als je binnenkort op reis graat, dan is het verstandig om de laatste berichtgeving goed in de gaten te houden. Je kunt contact opnemen met de partij waar je de reis geboekt hebt, de website van de Nederlandse overheid in de gaten houden en de reisadviezen van Buitenlandse zaken raadplegen.

Flying Blue Promo Rewards

Met de Flying Blue Promo Rewards kun je tot 50% miles besparen op tickets naar diverse bestemmingen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben. Deze awards zijn er voor Economy, Premium Economy & World Business Class en kunnen twee maanden van tevoren geboekt worden. Je kon deze maand boeken voor reizen tussen 1 mei en 30 juni 2020, maar dit is dus niet meer mogelijk.

Flying Blue tickets gratis omboeken

Alle Flying Blue Rewards tickets kun je nu gratis omboeken, met inachtneming van de volgende voorwaarden:

  • Het ticket is geldig tussen 3 maart en 31 mei 2020;
  • De nieuwe vertrekdatum moet voor 31 mei 2020 zijn;
  • De boekingskosten krijg je niet terug;
  • Het is niet nodig om wijzigingskosten te betalen;
  • Er is ook een optie om het gehele bedrag en miles terug te vragen zonder kosten

Je kunt dit regelen door contact op te nemen met het Flying Blue Service Center. Meer informatie over het wijzigen van deze tickets kun je in dit artikel vinden.

KLM bestelt 21 Embraer 195-E2 Toestellen

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *