Tijdelijk 50 blue credits welkomstbonus bij bluebiz1 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij bluebiz ontvangen nieuwe leden nu 50 blue credits als welkomstbonus. Bluebiz is KLM’s revenue-based spaarprogramma voor de MKB markt. De gepaarde credits kun je inwisselen voor gratis tickets, stoel reserveringen, upgrades of extra bagage.

Nu 50 blue credits cadeau bij bluebiz

Bij het programma spaar je blue credits op basis van de ticketprijs. Je spaart nu drie blue credits voor elke honderd euro. Over de belastingen en overheidstoeslagen ontvang je geen credits, maar over de vervoerstoeslag (YR/YQ) ontvang je deze wel.

Bluebiz blue credits KLM berekening welkomstbonus blue credits

Het aanmelden voor bluebiz is gratis. Nieuwe leden ontvangen nu 50 blue credits cadeau als zij binnen zes maanden na aanmelding een vlucht maken met KLM, Air France of een van de deelnemende partners. Je ontvangt de 50 blue credits welkomstbonus wanneer het instapniveau binnen hetzelfde kalenderjaar als de inschrijving behaald is.

De blue credits kun je inwisselen voor een ticket bij KLM of partners, maar ook voor vluchtgerelateerde zaken zoals een Economy Comfort stoel.

Eerst 5.000 euro uitgeven voordat je blue credits ontvangt

Sinds vorig jaar is er een instapniveau gekomen bij bluebiz. Dit betekent dat deelnemers elk kalenderjaar eerst 5.000 euro moeten uitgeven bij deelnemende luchtvaartmaatschappijen alvorens zij de blue credits ontvangen. Zodra de drempel is bereikt, worden alle blue credits bijgeschreven voor dat kalenderjaar. Bij het bereiken van het instapniveau kunnen er ook aanbiedingen toegepast worden.

Behaal je het instapniveau niet, dan kun je nog wel gebruik maken van de andere voordelen. Zo kunnen deelnemers gebruik maken van een gratis naamswijziging voor alle boekingsklasse. Daarnaast krijg je automatisch zone 3 bij het instappen wanneer je reist met KLM of Air France in Economy class. Alle voorwaarden van het programma kun je vinden op de website van bluebiz.

KLM Premium Comfort cabine

Afbeeldingen ©KLM/BlueBiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *