Tijdelijk 2.000 Reward punten cadeau bij ALL PLUS Voyageur (t.w.v. € 40)2 min leestijd

Review JO&JOE Medellín Colombia El Poblado

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor komt weer met een leuke promotie voor de ALL Plus kaarten. Je krijgt namelijk tot 2.000 Reward punten cadeau bij aanschaf van een nieuw lidmaatschap. Op dit moment heeft Accor ook nog een Lente Sale met tot 20% korting op verblijven vanaf 2 nachten. Dubbel profiteren dus!

ALL Plus lidmaatschap

Vorig jaar introduceerde Accor een vernieuwde opzet van haar betaalde lidmaatschap. Hiermee krijg je standaard extra korting op hotelovernachtingen. Bovendien spaar je meer statusnachten waardoor je sneller een hogere status kunt behalen. De ALL PLUS ibis kaart levert 10 statusnachten op en de ALL PLUS Voyageur kaart zelfs 20 nachten. Hieronder vind je een samenvatting van de belangrijkste voordelen per kaart. Meer details zijn in dit artikel terug te lezen.

Lidmaatschap

ALL Plus ibis

ALL Plus Voyageur

Korting

15% bij ibis, ibis Styles en ibis budget                                                            

20% bij 11 Luxury en Premium hotelmerken, 15% korting bij 10 Midscale en Economy merken

Extra statusnachten

10 per jaar

20 per jaar

Gegarandeerde kamer

Tot 2 dagen voor aankomst

Tot 2 dagen voor aankomst

Instant status

Silver, 20 nachten extra voor Gold

Silver, 10 nachten extra voor Gold

Klantenservice

Premium klantenservice

Premium klantenservice

Kosten

€ 99 per jaar

€ 199 per jaar

Bij de introductie gaf Accor 20% korting op de jaarlijkse kosten van beide kaarten. Dat betekende dat de ALL PLUS ibis kaart geen € 99, maar € 79,20 kostte. En de ALL PLUS Voyageur geen € 199, maar € 159,20. Later in het jaar kwam er nog een actie. Hiermee kreeg je geen korting, maar wel een signup bonus van tot 2.000 Reward punten. Dit vertegenwoordigt een vaste waarde van € 40 (of equivalent in een andere valuta). Die actie is nu weer terug.

De Accor Plus ibis en Voyageur kaart

2.000 ALL Reward punten cadeau

Met de huidige actie krijg je dus 2.000 Reward punten cadeau bij aanschaf van een ALL PLUS Voyageur kaart. Dit is met € 199 per jaar het duurste lidmaatschap dat Accor op dit moment biedt. De 2.000 punten kun je als een korting van € 40 zien. De kaart kost dan € 159.

Bij het aanschaffen van een ALL PLUS ibis lidmaatschap krijg je 1.000 reward punten. Dit vertegenwoordigt een waarde van € 20. De kaart kost dan € 79. Deze promotie komt voor beide kaarten overeen met de 20% korting die eerder gold, maar nu krijg je die dus in de vorm van punten.

Accor Plus Voyageur kaart

Deze promotie is nog geldig tot en met vrijdag 15 maart 2024 (23.00 uur GMT+1). De bonuspunten worden binnen 45 dagen na aanschaf van het lidmaatschap bijgeschreven. In de voorwaarden valt te lezen dat de actie slechts eenmaal gebruikt kan worden.

Tip: in Nederland heeft Accor zo’n 55 hotels, waarvan de meeste ook meedoen met het loyaliteitsprogramma Accor ALL Check dit altijd voordat je boekt. Een voorbeeld van een hotelmerk dat regelmatig niet meedoet is ibis budget. Zo doet het ibis budget Amsterdam Airport niet mee het Accor ALL. Maar ibis budget Stein Maastricht en ibis budget Rotterdam The Hague Airport weer wel. Je kunt dit checken op de website van het desbetreffende hotel. 

Bron foto’s in artikel: Accor
Bron omslagfoto: InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *