Air Transat komt deze zomer weer naar Schiphol1 min leestijd

A321neoLR-Take-Off-Air Transat

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat vliegt in de zomer weer met twee routes naar Amsterdam Airport Schiphol. Er zijn tot zeven vluchten per week van Schiphol naar Toronto en Montreal.

Air Transat weer van Schiphol naar Canada

Vanaf 22 april 2024 vliegt Air Transat weer tussen Amsterdam Airport Schiphol en Toronto. In de week daarna komt er een extra vlucht bij op zaterdag. Nog een week later is er ook een vlucht op dinsdag. Vanaf 13 mei 2024 zijn er vier vluchten per week op de route, namelijk op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

Op de route naar Toronto zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A330-200 of A321neo Long Range in. Aan boord van de Airbus A321neoLR staan 187 stoelen in Economy Class. De stoelen in deze cabine staan in een 3-3 opstelling. Elke passagier kan ook gebruik maken van een persoonlijk entertainmentscherm. In dit toestel is ook plaats voor 12 passagiers in Club Class. Deze stoelen staan in een 2-2 opstelling. Passagiers die reizen in deze cabine krijgen ook prioriteit bij het inchecken en instappen.

Air Transat Club Class

Ook van Amsterdam naar Montreal

Vanaf 3 mei 2024 vliegt Air Transat ook tussen Amsterdam Airport Schiphol en Montreal. Er zijn dan twee wekelijkse vluchten op deze route. Vanaf 19 juni komt daar een extra wekelijkse vlucht bij.

Op de route naar Montreal zet de luchtvaartmaatschappij uitsluitend de kleinere Airbus A321neoLR in. Zowel KLM als Air Canada zijn ook actief met directe vluchten tussen Nederland en Canada. Zij vliegen met widebody toestellen op deze routes.

Vier keer per week vliegt Canadese luchtvaartmaatschappij ook tussen Brussels Airport en Montreal. Voor reizigers uit het zuiden van Nederland kan dit een goed alternatief zijn. Tickets voor de vluchten zijn per direct te koop via (online) travel agents en de website van de luchtvaartmaatschappij zelf.

Bron foto’s: Air Transat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *