Laatste dag Accor sale: 30% korting + gratis ontbijt3 min leestijd

Accor sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag is de laatste dag om gebruik te maken van de sale bij Accor Hotels! Er wordt minimaal 30% korting gegeven op overnachtingen bij deelnemende hotels. Daarbij wordt het ontbijt gratis aangeboden! Tot middernacht is deze aanbieding te boeken.

Voor welke periode te boeken?

De aanbieding geldt afhankelijk van de bestemming voor de volgende periodes:

  • Van 1 december 2016 t/m 30 april 2017 voor de regio Azië en de Stille Oceaan
  • Van 16 december 2016 t/m 30 april 2017 voor Turkije
  • Van 16 december 2016 t/m 30 juni voor het Midden-Oosten
  • Van 16 december 2016 t/m 5 maart 2017 voor overige hotels

Gratis ontbijt

Vooral voor de hotels in het hogere segment, zoals Sofitel, Novotel en Pullman is het mooi meegenomen dat het ontbijt gratis is. Mijn ervaringen met deze merken in Azië waren zeer positief waarbij de ontbijtbuffetten ook erg uitgebreid waren. Daarbij moet opgemerkt worden dat de hotels in Europa in dit opzicht nog wel eens tegenvallen…

Een voorbeeld van een willekeurige boeking bij een van de Novotel hotels in Peking:

Een Novotel in Peking waar de actie geldt
Een Novotel in Peking waar de actie geldt

Aanvullende Accor promo: 3x  Avios (British Airways)

Een andere promo waar gebruik van gemaakt kan worden, is dat je 3x zoveel Avios verdient bij een overnachting dan normaal. Wel dien je daarvoor je Accor account in te stellen op British Airways Executive Club.

Meer informatie en de voorwaarden kun je vinden via deze link!

Verkoopvoorwaarden sale 30% korting + gratis ontbijt :

Bij het reserveren van een van deze aanbiedingen, erkent de gast de onderstaande voorwaarden te hebben gelezen en te hebben geaccepteerd:
De aanbieding is geldig voor reserveringen die gemaakt zijn:
– Tussen 11 en 21 oktober 2016 voor de leden van Le Club AccorHotels;
– Tussen 13 en 21 oktober 2016 voor de abonnees van de merken die de AccorHotels newsletters ontvangen en de abonnees van sommige partners van AccorHotels en Le Club AccorHotels;
– Tussen 17 en 21 oktober 2016 voor alle overige bezoekers;
– Reserveringen die online zijn gemaakt en vooruitbetaald zijn op de website www.accorhotels.com of op de websites van de merken van de AccorHotels groep;
Voor hotels in de regio Azië en de Stille Oceaan is deze aanbieding geldig voor verblijven tussen 1 december 2016 en 30 april 2017.
Voor hotels in Turkije is deze aanbieding geldig voor verblijven tussen 16 december 2016 en 30 april 2017.
Voor hotels in het Midden-Oosten en Egypte is deze aanbieding geldig voor verblijven tussen 16 december 2016 en 30 juni 2017.
– De 30% korting + ontbijt voor 2 personen wordt toegekend aan de niet-leden van Le Club AccorHotels. Deze aanbieding is van toepassing op voorwaarde dat de klant een account op een van de websites van de AccorHotels groep heeft (het is mogelijk om een account aan te maken tijdens de eerste boeking op een website van de AccorHotels groep. Het aanmaken van een account is gratis). Deze korting is van toepassing op de gepubliceerde tarieven zonder voorwaarden voor de gevraagde data bij de reservering.
– De betaling dient op het moment van de reservering te worden voldaan. Indien tijdens een reservering het tarief voor ‘Hotel Super Sale’ niet beschikbaar is op alle gevraagde data, zal automatisch een ander tarief worden voorgesteld in het reserveringsoverzicht.
– Bij het merk ibis budget bedraagt de korting altijd 30%, ook voor de leden van Le Club AccorHotels.
– De aanbieding kan na de reservering niet gewijzigd, geannuleerd, ingeruild of terugbetaald worden. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of speciale aanbiedingen.
– De tarieven zijn per overnachting, in een één- of tweepersoonskamer. De wisselkoersen zijn ter indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontle. De wisselkoers zal alleen worden bevestigd bij de reservering (indien de betaling is verricht in een andere valuta dan die het hotel gebruikelijk hanteert, kunnen de wisselkosten worden toegepast).
– De aanbieding is geldig bij de deelneme hotels van AccorHotels en op basis van beschikbaarheid, met uitzondering van bepaalde vaste data van de hotels.
– De toekenning van Le Club AccorHotels punten vindt plaats volgens de algemene voorwaarden van Le Club AccorHotels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *