Tijdelijk 100% extra bij aankoop Hilton Honors punten2 min leestijd

Signia Hilton Kamer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu Hilton Honors punten kopen met 100% bonus. Deze promotie loopt tot en met 27 mei 2020 en je moet minimaal 10.000 punten kopen om in aanmerking te komen voor deze bonus. Gezien de huidige situatie omtrent het Coronavirus is het verstandig om goed na te denken of je deze punten wilt kopen. Het kan echter wel een goede deal zijn voor in de toekomst, maar je moet er ook rekening mee houden dat bijvoorbeeld het loyaliteitsprogramma en het hotel aanbod van Hilton kan wijzigen.

Onlangs heeft Hilton ook besloten om leden met een elite status, een jaar extra status te geven. Meer informatie daarover kun je in dit artikel vinden.

Koop Hilton Honors punten en krijg 100% cadeau

Het maximale aantal punten dat je kunt kopen gedurende deze promotie is 160.000 voor ongeveer €1.465 ($1.600). Hiervoor krijg je 320.000 punten bijgeschreven in je account, welke je vervolgens weer kunt gebruiken voor gratis overnachtingen. Een punt kost dus omgerekend $0,005, oftewel €0,0046. Vergeet daarbij niet dat indien je Silver, Gold of Platinum status hebt binnen het Honors programma, je de vijfde nacht gratis krijgt als je met punten boekt. Bijkomend voordeel is dat er geen extra toeslagen bij komen en dit dus best een goede deal kan zijn voor in de toekomst. Ook kun je de award nachten vaak zonder kosten annuleren, dus dat kan ook een voordeel zijn vergeleken met een reguliere boeking.

Om deze punten met een 100% bonus te kopen kun je de onderstaande stappen volgen.

  1. Log in bij Hilton
  2. Ga naar More Ways to Use Points
  3. Ga naar Buy Points

De miles staan vaak snel in je account, maar het kan even duren voordat je ze ziet. De voorwaarden voor deze promotie kun je hier vinden.

Buy Hilton Points

Hilton Honors Points Unlimited promotie

De internationale hotelketen heeft momenteel ook een Points Unlimited promotie lopen tot en met 31 mei 2020. Bij ieder verblijf ontvang je 2.000 extra punten. Bij elke tiende overnachting krijg je 10.000 punten extra. Er is geen maximum aantal bonuspunten dat je tijdens deze promotie kunt verzamelen.

Een overnachting die je boekt met punten (reward stay) telt ook mee voor deze promotie. Heb je een Silver, Gold of Diamond elite status in het programma van Hilton dan krijg je de vijfde overnachting gratis. Dit geldt alleen voor verblijven die je volledig met punten boekt.

Om gebruik te maken van deze Points Unlimited promotie is het registreren verplicht. Dit kun je doen op deze pagina.

Points Unlimited Promo Extended

Afbeeldingen ©Hilton

Reacties

  1. Peter zegt

    Als ik inlog kan ik max 80.000 punten kopen en daarmee uitkomen op 160.000 inclusief de bonus points. De minimumaankoop is dan ook slechts 5.000 punten in plaats van 10.000. Is de actie voor Europa weer anders of hangt het af van je Elite status?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *