Hilton Honors Points Unlimited Promo verlengd1 min leestijd

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanwege de situatie met het coronavirus, heeft Hilton Honors besloten om de huidige Points Unlimited Promo te verlengen. Tijdens deze periode ontvang je 2000 punten bonus per verblijf. Daar bovenop ontvang je 10.000 punten na iedere tiende nacht! En de naam zegt het al: het is Unlimited. Dus de punten kunnen een onbeperkt aantal keer worden verdiend. Aanvankelijk zou deze promo tot 3 mei lopen, maar doordat veel mensen hun reisplannen hebben veranderd, heeft Hilton Honors de promo verlengd tot 31 mei.

Om te profiteren van dit aanbod, dien je je wel van tevoren te registeren. Dat kan via deze link.

Points Unlimited Promo Extended

Hoe werkt Points Unlimited?

Op zich is het vrij duidelijk: Je ontvangt 2000 punten per verblijf en 10.000 punten na iedere 10 nachten. Deze punten komen bovenop de reguliere punten die je verdient met een verblijf. Het is dus in dit geval aantrekkelijker om meerdere korte verblijven te hebben, omdat je dan voor ieder verblijf de 2000 punten ontvangt. Het totaal aantal te verdienen punten is onbeperkt

Wel dien je je uiterlijk voor je verblijf te registeren voor de promo.

Reward stays

Het mooie is dat “reward stays” ook meetellen voor de Points Unlimited actie. Dit zijn hotelovernachtingen die je boekt met Hilton Honors punten. Als je Silver, Gold of Diamond member bent, kun je sowieso gebruik maken van het voordeel dat de vijfde nacht gratis is bij een reward verblijf.

Heb je status in een ander hotel loyaliteitsprogramma? Wellicht kan je dan een status challenge aanvragen bij Hilton Honors. Meer info hierover is in dit artikel te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *