KLM bouwt ook Europees netwerk verder af

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM bouwt per zondag 22 maart het Europees netwerk verder af. Dit doet KLM vanwege de vele inreisbeperkingen en de afgenomen vraag vanwege het Coronavirus.

Heb je momenteel een KLM ticket en wil je deze wijzigen of annuleren, dan kan dat nu gratis. Het is ook mogelijk om een voucher aan te vragen die je in de toekomst kunt gebruiken voor een vlucht met KLM, Air France, Delta Air Lines of Virgin Atlantic. De voucher kun je ook gebruiken voor extra opties zoals een Economy Comfort stoel. Alle informatie over het aanvragen van een voucher of hoe je het ticket kunt wijzigen of annuleren, kun je hier vinden.

De laatste informatie kun je op deze pagina van de luchtvaartmaatschappij vinden, daar de onderstaande situatie snel kan veranderen.

KLM bouwt Europees netwerk af

KLM vliegt per ingang van vandaag niet meer naar deze Europese bestemmingen:

Graz, Zagreb, Montpellier, Gdansk, Kiev, St. Petersburg, Dresden, Bologna, Rome, Florence, Genua, Milaan, Napels, Turijn, Venetië, Ålesund, Kristiansand, Linköping, Sanjefjord, Växjö, Porto, Istanbul Belfast, Inverness, Humberside en Durham

Per maandag 23 maart zal de luchtvaartmaatschappij ook niet meer naar Krakau en Wroclaw vliegen.

Ook bouwt KLM het intercontinentale netwerk sterk af in de komende dagen. Dit zijn de data waarop de laatste vlucht zal vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol:

  • 19 maart: Miami;
  • 23 maart: Bengaluru;
  • 24 maart: Sint Maarten, Washington, San Francisco;
  • 25 maart: Kigali/Entebbe, Quito/Guyaquil, Montreal;
  • 26 maart: Havana, Bogota/Cartagena, Fortaleza, Vancouver;
  • 27 maart: Lagos, Kuala Lumpur/Jakarta;
  • 28 maart: Accra, Kaapstad, Kilimanjaro/Dar es Salaam, Aruba/Bonaire, Rio de Janeiro, Paramaribo, San José/Liberia en Mumbai.

Ben je momenteel nog in het buitenland en wil je graag naar huis, dan kun je wellicht nog gebruik maken van speciale terugkeertarieven. Dit zijn tarieven voor een enkele reis, waarbij dit tarief 50% is van een retour. Deze tarieven zijn beschikbaar voor passagiers met de Nederlandse of Europese nationaliteit, maar zijn ook voor reizigers die buiten Europa wonen en terug willen keren.

KLM’s eerste Boeing 787-10 Dreamliner eind juni in Nederland

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *