Hilton Honors Status Challenge: status nu geldig tot maart 20211 min leestijd

hilton honors status match

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De internationale hotelketen Hilton biedt al een aantal jaar een status challenge aan. Hierdoor kun je op een gemakkelijkere manier een status behalen in het Hilton Honors programma, waardoor je gebruik kunt maken van diverse voordelen. Als je deze status challenge nu behaald, dan is je status geldig tot maart 2021!

Sneller elite status bij Hilton Honors

Voor de status challenge van de hotelketen moet je wel een elite status hebben bij een andere hotelketen. Je kunt je aanmelden voor deze promotie via deze speciale pagina.  Je krijgt de Gold of Diamond status voor een periode van 90 dagen na het goedkeuren van de registratie. Je kunt dus in de periode dat je verblijft direct gebruik maken van de diverse voordelen.

Om de status te houden tot maart 2021, moet je vier keer verblijven voor een Gold status of 8 keer voor Diamond in een Hilton hotel. Dit moet je doen in de 90 dagen na het goedkeuren van de registratie. Een verblijf kan meerdere nachten omvatten, maar je kunt dus ook vier of acht losse nachten boeken. Let er daarbij wel op dat dit niet aansluitend in één hotel is, want dan ziet Hilton het als één verblijf. Een award overnachting telt ook mee voor deze status challenge.

Het enige wat je ervoor moet doen om het aan te vragen is een online formulier invullen. Dit formulier kun je op deze pagina vinden. Als je het een beetje slim aanpakt en alles goed regelt, dan kan je relatief goedkoop deze status bereiken. Je moet dan alleen wel al een andere hotel status hebben, maar dat is niet het meest moeilijke tegenwoordig.

Status Match

Reacties

 1. Erwin zegt

  Goedemorgen,

  In het artikel wordt aangegeven dat als je de status match behaald je status geldig is t/m maart 2021. Als ik op de link klik is dit echter maart 2020.

  Met vriendelijke groet,
  Erwin

  • The Flying Dutchboy zegt

   Hi Erwin. Dat kan kloppen. Hilton heeft aan verschillende media, zoals LoyaltyLobby, bevestigd dat de site nog aangepast moet worden maar dat 2021 inderdaad correct is.

  • Jo Vos zegt

   Ook staat er voor 4 nachten kun je indien Bij een andere keten gold bent je gold member kunt worden van Hilton. Volgens mij was dit vorig jaar en zijn het nu 10 nachten geworden volgens het online formulier ik hoor graag als dit anders is groet Jo

 2. Erwin zegt

  Dat is goed om te horen :). Binnenkort maar eens status matchen dan. Dankjewel voor de info!

 3. Jeroen de vries zegt

  Tot wanneer is de statusmatch mogelijk? Loopt deze actie nog door tot juni of huli?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *