Introductie Reward Flight Finder

British Airways First Class aan boord van de Boeing 787 Dreamliner (Bron: British Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Premium Memberships kun je vele voordelen krijgen bij diverse partners, waaronder Reward Flight Finder (voorheen BA Redemption Finder). Met de Reward Flight Finder kun je gemakkelijk in één oogopslag de beschikbaarheid zien voor een award vlucht. Dit geldt voor reward vluchten bij British Airways Executive Club en Virgin Atlantic Flying Club.

In een exclusieve samenwerking tussen Reward Flight Finder en InsideFlyer kunnen degenen die een Premium Membership aanschaffen een korting krijgen op een elite membership.

Makkelijk je vlucht vinden met Reward Flight Finder

Met deze tool kun voor zowel een economy class, premium economy, business en first class de beschikbaarheid snel zoeken. Waar je op de pagina van British Airways een paar keer moet klikken, kun je met deze tool in één oogopslag zien wat er beschikbaar is.

Je klikt in de tool aan of je met British Airways of Virgin Atlantic wil boeken. Daarnaast kies je de vertrekluchthaven, aankomstluchthaven, het aantal tickets en de gewenste klasse. Vervolgens moet je nog aangegeven of je een enkele reis zoekt of een retour. Tot slot kun je aangeven welke status je hebt, gezien een status namelijk extra award beschikbaarheid kan geven.

Hieronder zie je een voorbeeld van een vlucht van Amsterdam naar London met British Airways. Daarbij staat ook de tax aangegeven die je moet betalen en een kleur voor Peak (4.500 Avios) en Off-Peak (4.000 Avios).

AMS LON Economy Reward Flight Finder (1)

AMS LON Economy Reward Flight Finder

Free & Elite Membership

Je kunt de tool gratis gebruiken, maar je kunt ook een elite membership aanschaffen. Hierbij krijg je elk uur een melding als er stoelen beschikbaar komen, zodat je deze direct kunt boeken. Handig als er (nog) geen award beschikbaarheid is als je op zoek bent. Hierdoor heb je een grotere kans om je award ticket te kunnen boeken zodra een stoel vrijkomt en hoef je niet telkens handmatig te zoeken op de site van de airline zelf.

Een ander voordeel is dat je er dan ook gebruik van kunt maken als je nog niet weet waar je naar toe wilt gaan. Dit kan met de functie I don’t know where I want to go. Daarnaast heb je geen advertenties en support je de site en de tool.

Meer informatie over de exacte werking van deze tool krijg je in een volgend artikel. Dan gaan we meer in over de exacte voordelen en de tips & tricks. Wil je meer informatie over de Premium Memberships? Dan kun je terecht op deze speciale pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *