Star Alliance opent nieuwe lounge in Parijs2 min leestijd

Star-Alliance lounge Parijs Charles de Gaulle-CDG-1-LR

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Star Alliance heeft gisteren haar nieuwe lounge op de luchthaven Parijs Charles de Gaulle geopend. De lounge is gevestigd in Terminal 1. Op Amsterdam Airport Schiphol is ook een Star Alliance lounge te vinden.

Star Alliance opent lounge in Parijs (CDG)

De nieuwe lounge gelegen aan de luchtzijde na de immigratie- en veiligheidscontroles in het nieuwste deel van de terminal. In de lounge is plaats voor meer dan 300 reizigers en beslaat 1.300 vierkante meter. De lounge is ontworpen door architectenbureau Gensler. Dit bureau heeft ook de Star Alliance lounge in Los Angeles ontworpen.

Reizigers hebben in de lounge een mooi uitzicht op de landingsbaan en er is veel natuurlijk licht door de glazen gevel. Er is ook een welkomstbar met een scala aan dranken, een winbaar met meesterwijnmaker Gerard Bertrand en een theesalon met een ruim assortiment. Voor de zakenreizigers zijn er ook privéwerkcabines beschikbaar.

Star-Alliance-CDG-3-LR

Theo Panagiotoulias, CEO van Star Alliance, is blij met de nieuwe lounge op de Franse luchthaven:

Star Alliance staat voor het verbeteren van de ervaring van haar aangesloten luchtvaartpassagiers, en luchthavenlounges spelen daarbij een cruciale rol. We zijn erg trots op onze nieuwe lounge in Parijs, die niet alleen een genot is om te ervaren, maar ook doordacht is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne frequente reiziger.

Er zijn nu twee Star Alliance lounge in Terminal 1 op Parijs Charles de Gaulle. De eerste lounge, die in 2019 werd gerenoveerd en zich vóór de beveiliging op niveau 10 bevindt, bedient nu passagiers die vertrekken op vluchten binnen Schengen vanaf gates 50 tot 78, evenals gasten van verschillende loungetoegangsprogramma’s die vertrekken vanaf alle gates.

De nieuwe lounge is beschikbaar voor reizigers in First en Business Class, Star Alliance Gold leden, Air Canada Maple Leaf Club leden en United Club leden. Deze lounge is beschikbaar voor reizigers die vertrekken vanaf gates 10 tot 38.

Star-Alliance lounge Parijs Charles de Gaulle-CDG-1-LR

Afbeeldingen ©StarAlliance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *