Renovatie Star Alliance lounge in Parijs afgerond

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De renovatie van de Star Alliance lounge op Parijs Charles de Gaulle is nu volledig afgerond. De ruimte van 980 vierkante meter biedt plaats aan ruim 220 gasten en beschikt over stijlvolle elementen uit het Parijse design en de Franse architectuur. De lounge is toegankelijk voor first- en business class passagiers en Star Alliance Gold kaarthouders die vertrekken vanaf Parijs Charles de Gaulle – Terminal 1 op de volgende Star Alliance-luchtvaartmaatschappijen: Aegean, Air China, ANA, Asiana, Egyptair, Eva Air, Singapore Airlines, Thai Airways, Turkish Airlines en United.

Verbeterde klantervaring

Christian Draeger, Vice President Customer Experience van Star Alliance zegt dat de onlangs gerenoveerde Star Alliance lounge in Parijs naadloos in de strategie past om de klantervaring te verbeteren:

We zijn erg blij dat we onze gasten die vanuit Parijs vertrekken of daar een overstap hebben, een uitstekende service kunnen bieden in een goed uitgeruste omgeving, waar ze rustig en comfortabel op hun vlucht kunnen wachten.
star alliance, lounge, parijs

De lounge, die in 2008 is geopend, bevindt zich achter de paspoortcontrole op het hoogste punt van het terminalgebouw – niveaus 10 en 11 – en biedt vanaf de bovenverdieping een mooi uitzicht op de luchthaven. De lounge is, afhankelijk van de vluchttijden, dagelijks geopend van 05:30u tot 22:00u en biedt eigenlijk alle faciliteiten die de reiziger van vandaag in een lounge verwacht. Een bijzonder opvallend kenmerk is de aangelegde tuin, die gasten de mogelijkheid biedt om te genieten van de buitenruimte die doet denken aan de groene ruimtes van Parijs.

lounge, star alliance, parijs, Charles de gaulle

Faciliteiten

Passagiers hebben toegang tot een groot aanbod van gratis dranken en kunnen kiezen uit een selectie van internationale warme en koude menu’s met enkele typisch Franse lekkernijen. De lounge biedt ook een apart gedeelte aan voor first class passagiers van Air China, Singapore Airlines en Thai Airways. Daarnaast zijn er comfortabele en stille werkruimtes te vinden en is er gratis internet beschikbaar in de lounge. Er is gezorgd voor voldoende stopcontacten, zodat reizigers altijd hun apparatuur kunnen opladen. Verder zijn er douchefaciliteiten, televisieschermen en een ruime keuze aan internationale kranten en tijdschriften.

star alliance, lounge, parijs

De lounge op de luchthaven van Parijs-Charles de Gaulle is niet de enige lounge met een Star Alliance-merk. Eerder dit jaar vond de opening plaats van de Star Alliance lounge in Amsterdam. Verder zijn er nog Star Alliance lounges in Buenos Aires (EZE), Los Angeles (LAX), Nagoya (NGO), Rio de Janeiro (GIG ) Rome (FCO) en Sao Paulo (GRU).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *