Spectaculaire Deals! Qatar Airways Travel Festival

qatar airways travel festival

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Twee maal per jaar is er een grote sale bij een luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten! Het betreft het Qatar Airways Travel Festival!

qatar airways travel festival

De afgelopen dagen kon je op de website een timer zien aftellen. Deze staat sinds 22u vanavond op nul, maar helaas is de website nog niet volledig up to date.

Maar we proberen je hier alvast een voorproefje te geven van wat er gaat komen. Onderstaand zie je een klein overzicht van tickets vanuit Brussel. De Nederlandse site is momenteel nog niet online.

qatar airways travel festival
Prijzen vanuit Brussel

Het wordt vooral interessant om deals te boeken in business class. Zeker indien je voor meerdere personen een vlucht wil boeken. Je krijgt namelijk een grotere korting vanaf het moment dat je voor 3 of meer personen boekt. De kans is groot dat je tijdens het Qatar Airways Travel Festival ook de zogenaamde 2 for 1 companion deal kan boeken.

Korting

Er zijn dus meerdere manieren om je slag te slaan tijdens deze promotie. Er bestaat ook een mogelijkheid om een korting van 15% te krijgen indien je met een Visa kaart betaalt. Tijdens de vorige promoties waren er meerdere kortingscodes in omloop. De komende dagen zullen we zien of deze wederom boven water komen.

qatar airways travel festival

Vervolg

We wilden het nieuws van deze promotie alvast aan jullie melden. Ondertussen zijn we aan het kijken welke spectaculaire deals we voor jullie kunnen vinden. Deze deals zullen dan zo snel mogelijk online gezet worden. Vorig jaar waren er absurd lage prijzen te boeken in business class vanuit Scandinavië. Denk daarbij aan prijzen tussen 750 en 800 euro voor een retour in business class, vanaf Oslo naar Bangkok of Singapore.

Een uitgelezen kans dus om hopelijk flink wat geld te besparen. Morgen of ten laatste overmorgen verschijnt een vervolgartikel waarin we de beste deals voor jullie op een rijtje zullen zetten.

Hebben jullie al eens een mooie deal kunnen boeken bij Qatar Airways tijdens het Travel Festival? Of zijn jullie misschien van plan om tickets te boeken tijdens deze promotie voor jullie aankomende vakantie?

Reacties

 1. Alias zegt

  Dit is de directe URL: http://www.qatarairways.com/nl/en/offers/travel-festival.page

  Heb al gekeken naar een retour Singapore in Businessclass. Vanaf prijs volgens de lokale Qatar website:

  AMS SIN € 1699
  ARN SIN € 1430,06 (SEK 13649)
  HEL SIN € 2069
  OSL SIN € 1528,41 (NOK 13739)

  Bij de huidige koers bij vertrek vanaf bovengenoemde luchthavens is ARN het goedkoopst maar je moet er eerst zien te komen. Mogelijk moet je er ook nog overnachten. Voor een correcte vergelijking dien je deze beide zaken wel op te tellen bij de prijs van je ticket ARN SIN.

  Ben benieuwd wat het vanuit Duitsland kost, op het moment van schrijven is de pagina nog niet geladen. Wat al wel duidelijk is dat vertrek vanuit België meer kost dan vertrek vanaf Nederland.
  Genoemde wisselkoersen zijn verstrekt door xe.com

  Niet een-op-een te vergelijken maar mogelijk tot interessant voor degene die vanaf een andere luchthaven wil vertrekken, met Singapore Airlines in Businessclass wil vliegen en/of naar Singapore en verder wil:

  http://www.flyertalk.com/forum/premium-fare-deals/1808953-singapore-airlines-business-class-stockholm-asia-oceania-1500-2500-a.html

  http://www.vielfliegertreff.de/first-business-class-tarife/103992-sof-sin-tk-sq-den-sommerferien-1274euro-ueber-istanbul.html

 2. Alias zegt

  Lionell,

  Dank voor je blijk van waardering. Op de global site was de promotie al wel zichtbaar en kon ik het niet laten om de URL aan te passen. Wie weet werk het dan wel… Bij Duitsland bood het geen soelaas.
  Heb je de single barrel JD’s al geproefd? Waar je tijdens een nacht”vlucht” met Qatar Airways al niet langs komt…
  http://www.jackdaniels.com/whiskey/single-barrel

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Ik ben vannacht uiteindelijk tot uur of 1 bezig geweest met zoeken en heb toen tickets geboekt via de BE site.
   Nee die single barrel staat nog op m’n to do lijst… Ik heb hier nog een 3 ltr fles reguliere JD liggen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *