Voordelig Business Class Vliegen Met Qatar Airways Companion Offers2 min leestijd

qatar airways companion offers

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft weer een aantrekkelijke promotie als je graag voordelig in het comfort van business class wil vliegen! Vanaf vandaag tot en met 7 november kun je ‘companion offers’ boeken; speciale tarieven op basis van twee personen. Er zijn verschillende bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië en Afrika beschikbaar. Alle bestemmingen en prijzen vind je op de actiepagina (klik).  De reisperiode is van 15 november 2016 tot en met 15 juni 2017.

Promo bestemmingen

Erg aantrekkelijke tarieven in business class zijn er naar Abu Dhabi, vanaf €1079 p.p., en Dubai vanaf €1149 p.p. . Bijkomend voordeel bij deze bestemmingen is het feit dat de vlucht van Doha naar de Emiraten in de regionale First Class boekt. Dit betekent dat je in Doha ook van de spectaculaire Al Safwa lounge gebruik kunt maken!

Ook naar Thailand kan je voordelig in business class vliegen. Bijvoorbeeld naar Bangkok vanaf €1229 of de resort eilanden Phuket, €1229, en Krabi (start op 6 december) vanaf €1339.

Qatar Airways

In Afrika kan je naar de nieuwe bestemming Windhoek in Namibië vliegen vanaf €1429. Johannesburg is te boeken vanaf €1399. De overige bestemmingen, prijzen en voorwaarden vind je hier (klik).

Leden van Privilege Club sparen bovendien dubbele Qmiles voor boekingen gemaakt in de actieperiode!

Qatar Airways Business Class

Qatar Airways heeft onlangs bij de Skytrax Awards de onderscheiding voor Best Business Class of the Year 2016 gewonnen. Passagiers kunnen aan boord genieten van full flat stoelen en een on-demand maaltijdservice en krijgen in Doha toegang tot de Al Mourjan lounge met een keur aan faciliteiten en dineer mogelijkheden. Passagiers in deze klasse mogen ook 40kg bagage meenemen.

Qatar Airways business class
Qatar Airways heeft verschillende onderscheidingen gewonnen voor hun premium product

Vanaf Amsterdam vliegt het Oneworld lid met een Boeing 777-300ER naar Doha. Daar kan je overstappen naar de vele bestemmingen in Azië, Australië of Afrika en vlieg je misschien wel de gloednieuwe Boeing 787 of Airbus A350.

Conclusie

Als je met 2 personen (of een veelvoud daarvan) reist maken deze companion fares business class vliegen ook voor leisure reizen betaalbaar en aanlokkelijk. Zeker naar Thailand of de Emiraten zijn de tarieven zeer scherp. De reisperiode is ruim; tot juni volgend jaar. Wil je de award winnende business class ervaren? Wacht dan niet te lang. Boeken kan tot en met 7 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *