Club Carlson Promotie, tot 100.000 bonuspunten

Club Carlson Promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er is een nieuwe Club Carlson promotie waarbij je tot wel 100.000 bonuspunten kunt verdienen. In dit artikel kun je lezen hoe de actie werkt en wat er te halen valt.

Club Carlson Promotie: kies zelf het aantal bonuspunten

Bij deze promotie van Club Carlson kun je zelf kiezen hoeveel bonuspunten je wilt verdienen. Dit is (uiteraard) afhankelijk van het aantal nachten dat je van plan bent te verblijven bij een hotel van Club Carlson. Je kunt je keuze tussentijds niet wijzigen en kunt slechts een keer deelnemen aan de promotie. De promotie loopt tot 31 maart 2017.

De verschillende opties zijn als volgt:

  • Verblijf 1 nacht: 5.000 bonuspunten;
  • Verblijf 2 nachten: 10.000 bonuspunten;
  • Verblijf 4 nachten: 20.000 bonuspunten;
  • Verblijf 8 nachten: 50.000 bonuspunten;
  • Verblijf 20 nachten: 100.000 bonuspunten.
Club Carlson Promotie
Club Carlson Promotie

Het leuke van deze actie is dus dat deze voor iedereen interessant is! Al vanaf 1 nacht krijg je extra punten en dat kan best interessant zijn.

Is deze Club Carlson promotie interessant?

Het belangrijkste is natuurlijk om te beoordelen wat je vervolgens met de punten kunt. Normaal gesproken verdien je 20 punten per gespendeerde dollar. Een nacht van $ 100,00 levert dus 2.000 punten op, met daarnaast nog 5.000 bonuspunten. Gegeven het feit dat je al een gratis nacht kunt boeken voor 9.000 Club Carlson punten, is dit best een aardige promotie. Deze hotels zijn in Europa niet heel veel aanwezig, maar met 2 nachten zit je toch snel op 14.000 punten. In Berlijn zitten bijvoorbeeld al twee hotels van Club Carlson die slechts 15.000 punten kosten.

Kortom, deze promotie kan ideaal zijn voor mensen die niet zo vaak in een hotel verblijven, maar toch graag willen profiteren van een actie. De instapdrempel is lekker laag! Mocht je de komende periode wat meer nachten moeten verblijven dan kan de actie ook zeker interessant zijn. Bij 8 nachten is de beloning feitelijk het grootst, omdat je dan 50.000 bonuspunten per nacht krijgt (6.250 per nacht).

Helaas komen points+cash nachten niet in aanmerking voor deze promotie, evenals (logischerwijs) volledige award nights.

Alles overziend is dit een prima promotie van Club Carlson, waarmee je mooi wat extra punten kunt scoren. Registreren voor deze promotie kan op deze site. Als je nog niet bekend bent met het programma van Club Carlson dan tref je hier onze handleiding aan. Als je eerst eens wilt weten waar je zoal terecht kunt voor het boeken van je award nights, gebruik dan Awardmapper of lees eerst deze uitleg van Theo Sikking.

Ga jij gebruik maken van de Club Carlson Promotie?

 

Reacties

    • Sander de Jonge Sander de Jonge zegt

      Bedankt Pieter, de link werkt inmiddels. En inderdaad, de looptijd stond niet vermeld (31 maart 2017). Is inmiddels aangepast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *