Speciale KLM Open kleding gepresenteerd door Duca del Cosma2 min leestijd

Speciale KLM Open kleding gepresenteerd door Duca del Cosma

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder dit jaar schreven we al over de aankomende KLM Open. Dit jaar alweer de 99editie van dit grote golftoernooi. Het toernooi is een van de oudste toernooien van de Europese Tour. Dit jaar zal het wederom gehouden worden op The Dutch in Spijk. Om een goede en strakke uitstraling te creëren op The Dutch is gekozen voor een mooie kledinglijn die is ontworpen door het Italiaanse Duca del Cosma. Dit bedrijf is sinds 2018 de officiële schoenen- en kledingsponsor van het KLM Open. De schoenen en kleiding werden eerder gepresenteerd bij het hoofdkantoor in Vreeland. 

Vrijwilligers

De KLM Open zal dit jaar gehouden worden van 13 tot en met 16 september op golfbaan The Dutch in Spijk. Bij dit grote golftoernooi zijn veel vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te leiden. Maar liefst 1.300 vrijwilligers zullen hiervoor zorgen. Om dus goed voor de dag te komen hebben de ontwerpers van Duca del Cosma speciale kleding ontworpen. De kleding bestaat uit een polo, cap en regenjack. De vrijwilligers zullen dit dragen tijdens het toernooi

Golfschoen

Naast de hierboven genoemde kleding is er door de bekende Italiaanse ontwerper Baldovino Mattiazzo een speciale golfschoen ontworpen voor de KLM Open. De schoen komt beschikbaar in twee variaties, voor zowel man als vrouw.  De Italiaanse ontwerper heeft het bedrijf Duca del Cosma in 2004 opgericht. Hij was van mening dat de golfwereld een verfijnde en modieuze touch nodig had. Dat is ook terug te zien in de vele ontwerpen die hij heeft gemaakt, zo ook in de KLM Open golfschoenen.

De schoenen zullen beschikbaar komen in twee kleuren blauw met wit. Daarnaast heeft Mattiazzo een extra touch toegevoegd, namelijk oranje veters. Dit met een knipoog naar de hoofdsponsors.

Speciale KLM Open kleding gepresenteerd door Duca del Cosma
KLM Open Schoenen, verkrijgbaar in een donkerblauwe en lichtblauwe variant.

Bij de lancering in Vreeland de eigenaar van Duca del Cosma, Frank van Wezel de schoen aangeboden aan Harm Kreulen, Directeur bij KLM, en Carl Stal, Managing director van ING Private Banking – Private Wealth & Asset Management.

De schoenen hebben een prijs van €149,-. Ze zijn binnenkort verkrijgbaar via de webshop van Duca del Cosma. Ook kun je mailen naar [email protected] om ze te bestellen.

Beeldmateriaal: Duca del Cosma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *