99e editie van KLM Open – 13 t/m 16 september 20182 min leestijd

99e editie KLM Open – 13 t/m 16 september 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Gisteren werd de laatste nieuwe informatie over de KLM Open bekend gemaakt. Na de zomerperiode zal alweer de 99e editie van deze golfwedstrijd plaatsvinden. Dit jaar in de periode van 13 t/m 16 september 2018. De KLM Open zal net als de afgelopen jaren plaatsvinden op The Dutch in Spijk.

Joost Luiten

Helaas lag Joost Luiten, de beste Nederlandse golfer, vorig jaar al vroeg uit de wedstrijd van de KLM Open. Dit jaar zal hij het moeten opnemen tegen onder andere de professionals Lee Westwood, Shubshankar Sharma en Bernd Wiesberger zullen aanwezig zijn bij de KLM Open 2018.

Luiten gaf zelf aan dat The Dutch in Spijk een moeilijke baan is, maar het hem moet lukken als hij in vorm is. Daarnaast neemt hij zijn belangrijkste instrument weer mee, namelijk de putter uit 2016. Hopelijk gaat hem dat weer de winst opleveren.

99e editie KLM Open – 13 t/m 16 september 2018
KLM Open 2018 – Joost Luiten
99e editie KLM Open – 13 t/m 16 september 2018
The Dutch in Spijk

Spelers

Westwood heeft al vele wedstrijden gewonnen, vorig jaar deelde hij de 3e plaats op The Dutch in Spijk. Hij is zelfs de voormalig nummer een van de wereld en heeft 23 keer de European Tour gewonnen, maar deed ook 10 keer mee aan de Ryder Cup.  Ook Bernd Wisberger en Shubshankar zijn sterke concurrenten voor Luiten. Deze laatste is nog maar 21 jaar oud en staat momenteel op de tweede plaats in de Race to Dubai. Naast deze professionals zijn er dit jaar ook zeer ervaren spelers die meespelen.

Tickets

Wil je graag aanwezig zijn al een ticket aanschaffen, dat kan via deze link.

Mocht je een Elite status hebben bij Flying Blue, dan is het verstandig nog even te wachten met het aanschaffen van een ticket. Elk jaar is het mogelijk korting te krijgen op je tickets vanuit Flying Blue / KLM. Als je een Elite status hebt, dan zal je in de loop van dit jaar een mail ontvangen met daarin de kortingscode.

Mocht je een American Express Flying Blue Card hebben, dan kun je ook tickets aankopen met korting. Ook hier zul je in de loop van dit jaar dan een mail over ontvangen. Heb je nog geen American Express Flying Blue Card? Schaf deze dan snel aan. De Sign Up Bonus is onlangs verhoogt naar 20.000 Miles voor een Gold Card. Meer daarover lees je hier.

99e editie KLM Open – 13 t/m 16 september 2018

2019

Volgend jaar is er groot feest bij KLM, de maatschappij bestaat dan 100 jaar. Daarmee zal ook de 100e keer het KLM Open worden georganiseerd. Speciaal daarom heeft de organisatie van de KLM Open gezocht naar een speciale locatie. Harm van Keulen, Directeur van KLM Nederland, gaf aan dat ze gekozen hebben voor een ‘thuiswedstrijd’. De KLM Open zal in 2019 daarom plaats vinden op The International. Deze baan ligt pal langs Schiphol. The International wordt gezien als één van de beste banen van Nederland. Het is een par-73-championshp course. 2019 heeft dus al wat moois in het verschiet voor de Nederlandse maatschappij.

Beeldmateriaal:klm.com

Reacties

 1. Arie van Leusden zegt

  Heb als Flying Blue Platinum member een E-ticket voor mijn echtgenote en mij, voor zaterdag 15 september. Nu zijn wij verhinderd, maar kunnen en willen graag op zondag 16 september. Kan ik mijn toegangsbewijzen nog omwisselen of kan ik met de zaterdag toegangsbewijzen toch naar de zondag komen?
  Adriaan van Leusden

  • Marco zegt

   Hallo Adriaan,

   Vervelend dat je zaterdag niet kan. Ik zou je adviseren even de KLM Platinumlijn te bellen.
   Zij kunnen je hierover wellicht meer vertellen en contact opnemen met de organisatie van de KLM Open.

   Groet,
   Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *