Ontvang een gesigneerde Joost Luiten Cap bij aanschaf KLM Open Kadobon2 min leestijd

Ontvang een gesigneerde Joost Luiten Cap bij KLM Open Kadobon

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na een afwezigheid van 4 jaar, keert de KLM Open weer terug naar The International nabij Amsterdam. Met de feestdagen voor de deur introduceert de KLM Open een kadobon. De kadobon is later in te zetten voor de aanschaf van tickets voor de KLM Open 2024. Bij aanschaf van een KLM Open kadobon ontvang je nu een gratis cap gesigneerd door Joost Luiten.

KLM Open 2024

Sinds afgelopen jaar is na een korte afwezigheid, KLM weer de naamgever van een van de grootste golfevenementen van Nederland. Vanaf 2020 werd het golftoernooi in Cromvoirt op de Bernardus Golf gespeeld. Al viel het eerste jaar meteen in het water door de covid-pandemie. De KLM Open 2024 zal weer plaatsvinden in Badhoevedorp, nabij Amsterdam. Grote namen zullen ook deze editie weer een balletje komen slaan. In 2024 zal de KLM Open plaatsvinden op golfbaan The International, van 20 t/m 23 juni. Het beloven weer vier mooie dagen te worden op deze mooie baan.

99e editie KLM Open – 13 t/m 16 september 2018
Golfbaan The International. Foto: InsideFlyer – Marco

Kadobon voor de feestdagen

De kaartverkoop voor de KLM Open zal starten op 24 januari 2024. Net als andere jaren zijn er verschillende soorten kaarten te kopen. Denk hierbij aan dagkaarten, maar ook een passé partout voor alle dagen. Met de feestdagen voor de deur is het natuurlijk een leuk idee om iemand een leuk geschenk te geven in de vorm van een kadobon. Het is dan ook mogelijk om een kadobon voor de KLM Open aan te schaffen. Deze kan de ontvanger vanaf 24 januari inruilen op de officiële KLM Open website voor korting op een dagticket of passé partout. De kadobonnen zijn hier aan te schaffen en dat kan t/m 24 december 2023.

Gratis cap

Ben je er snel bij, dan kun je een gratis golfcap ontvangen. De cap is gesigneerd is door Joost Luiten. Het is heel simpel, schaf een KLM Open kadobon aan voor 24 december en ontvang hierbij een gratis cap. Maar let op, op = op. Kadobonnen zijn er in de volgende waardes:

  • €10
  • €20
  • €50
  • €100

Het ziet er naar uit dat het niet uit maakt welke waarde de kadobon heeft om in aanmerking te komen voor de gratis golfcup. Een leuk extra kleinigheidje dus voor de feestdagen.

Bron: KLM Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *