Koop VIP kaarten voor het KLM Open via Le Club AccorHotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Over een paar weken vindt alweer het 100ste KLM Open golftoernooi plaats. Dit jaar, speciaal vanwege ook de 100ste verjaardag van KLM, bij The International vlakbij Schiphol. Als Flying Blue Elite lid of American Express kaarthouder heb je wellicht al een uitnodiging gekregen voor gratis kaartjes of korting. Helaas gingen deze erg snel. Heb je misgegrepen dan kan je wellicht nog via Le Club AccorHotels, tevens partner van het KLM Open, aan VIP kaartjes kopen.

VIP pakketten voor KLM Open 2019

Accor maakt het mogelijk om met gespaarde punten tickets te kopen voor het golftoernooi. Voor 6000 tickets – normale waarde €120 – kan je 2 tickets krijgen voor vrijdag 13 of zaterdag 14 september. Deze zijn ook inclusief toegang tot de Albatross Lounge met hapjes en drankjes bij het 18de hole. Er is een erg beperkt aantal van slechts 6 tickets beschikbaar. Aanschaffen kan via de website.

Update Loyaliteitsprogramma ALL - AccorHotels

Dan is er nog een andere optie voor 5000 punten, alleen geldig voor zondag 15 september. Hierbij krijg je, alweer voor twee personen, toegang tot de TIG Sports lounge. Boeken kan hier. Er zijn maar 5 paar beschikbaar.

Geen noodzaak om toegang te hebben tot een lounge? Dan kan je ook reguliere toegangskaartjes kopen. Voor 1000 punten krijg je er twee. Deze zijn geldig voor de zaterdag. Boeken kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *