Korting op kaarten KLM Open met Flying Blue of AMEX1 min leestijd

KLM Open

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Van donderdag 13 tot en met zondag 16 september vindt het KLM Open golftoernooi weer plaats op The Dutch in Spijk. Als hoofdsponsor grijpt KLM de 99e Nederlandse editie van de European Tour traditiegetrouw ook aan om met haar klanten in contact te komen. Flying Blue elite leden krijgen korting op toegangskaartjes of krijgen zelfs kosteloos een ticket. Flying Blue Platinum leden krijgen twee gratis kaartjes, Gold leden krijgen 50% korting en Silver leden 25%. Hiervoor hebben de leden een e-mail gekregen met een unieke link. Een kaart voor de zaterdag of zondag kost normaal €40. Elite leden kunnen op vertoon van hun kaart op de baan ook toegang krijgen tot de Elite lounge met hapjes en drankjes en natuurlijk een goed uitzicht op de hole.

99e editie KLM Open – 13 t/m 16 september 2018

American Express

Ook American Express biedt haar klanten gereduceerde toegang aan. AMEX Blue, Green, Flying Blue Entry en Silver kaarthouders krijgen 30% korting op de toegang. Gold en Flying Blue Gold members kregen het 2e kaartje gratis maar helaas zijn de gratis dagtickets voor vrijdag, zaterdag en zondag uitverkocht. Zodoende krijgen ook deze kaarthouders 30% korting. Kaarten bestellen kan via deze link.

AMEX (Flying Blue) Platinum kaarthouders hebben een mail ontvangen voor gratis tickets. Zo niet, bel dan even met de klantenservice. Ook AMEX heeft een eigen VIP deck met drankjes en uitzicht op de omliggende holes.

Ga jij naar het KLM Open? Laat het dan op het forum weten en ontmoet andere InsideFlyer forumleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *