Gratis long-haul vlucht en upgrade bij Norwegian

Gratis long-haul vlucht en upgrade bij Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vlieg je regelmatig met Norwegian, bijvoorbeeld vanuit Amsterdam naar New York, of via Stockholm of Oslo naar een van de vele andere wereldwijde bestemmingen? Dan is dit aanbod van Norwegian wellicht heel interessant voor jou! Je kunt nu namelijk sparen voor een gratis long-haul vlucht en een upgrade naar een bestemming naar keuze.

Norwegian Rewards

Wat was het ook alweer, Norwegian Rewards? Dit is het loyaliteitsprogramma van Norwegian. Je verdient voor elke vlucht CashPoints. Echter kun je ook CashPoints ontvangen voor een hotelreservering of een auto huurt. Ook heeft Norwegian nog verschillende samenwerkingen met verschillende partners waarbij je ook CashPoints kunt sparen, waarbij je niet hoeft te reizen. Naast de CashPoints spaar je bij het loyaliteitsprogramma Rewards. Voor elke zes vluchten die je maakt spaar je één Reward. Deze kun je bijvoorbeeld inzetten voor een gratis stoelreservering of gratis ‘Fast Track’. Mocht je binnenkort met Norwegian vliegen maar je nog niet hebben geregistreerd voor het loyaliteitsprogramma, dan kun je dat hier doen.

Gratis long-haul vlucht en upgrade bij Norwegian
Rewards in te zetten voor de volgende privileges.

Gratis upgrade & long-haul vlucht

Ook dit jaar, bij de Limited Edition Rewards, kun je kans maken op een gratis upgrade of een long-haul vlucht. Hiervoor moet je natuurlijk wel wat vliegen met Norwegian. Afhankelijk van hoe vaak je met hen vliegt, krijg je ook een andere ‘prijs’.

Om kan te maken moet je het volgende doen:

  1. Registreer je bij Norwegian Rewards, dat doe je hier.
  2. Vlieg minstens 10 retourvluchten (20 enkele reizen). Je krijgt dan een gratis upgrade naar Premium. Belangrijk is wel dat je een flexibel ticket boekt en dus niet de laagste tarieven. Vergeet niet je Reward nummer toe te voegen aan je boekingen! Flexibele tarieven zijn beschikbaar vanaf €170,- enkele reis.
  3. Wil je een gratis long-haul vlucht verdienen? Vlieg dan minstens 40 enkele reizen (20 retourvluchten) en zorg dat je minstens 3.000 CashPoints hebt verdiend in dit jaar.
  4. Vluchten boeken kan alleen via de website van Norwegian of een reisagent, zolang je Reward nummer maar is toegevoegd aan de reservering.
  5. Zorg dat je voor het eind van dit jaar voldoende vluchten hebt gemaakt.
  6. Alle voorwaarden kun je hier lezen.

Misschien heb je al wat bij elkaar gevlogen met Norwegian, maar anders heb je nog even de tijd om aan de hoeveelheid vluchten te komen. God tur!

Gratis long-haul vlucht en upgrade bij Norwegian
Premium-cabine bij Norwegian

Beeldmateriaal: Norwegian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *