Spaar nu tijdelijk dubbele Tier Miles bij Emirates en flydubai

Spaar nu tijdelijk dubbele Tier Miles bij Emirates en flydubai

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hoe kom je aan voldoende Miles om je status te behouden of zelfs een hogere status te behalen? Veel (deelnemers van) programma’s van bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen zitten daarmee in hun maag. Vliegtuigen zijn niet te vullen door alle geldende coronamaatregelen en reizigers kunnen hun status niet behouden zonder ingreep van de programma’s. Flying Blue kondigde eerder al aan de statussen weer te verlengen met een jaar. Het programma van Emirates en flydubai, Skywards, komt nu met een tijdelijke actie waarbij je dubbele Tier Miles spaart. Helpt dat reizigers nu toch om hun status te behouden?

Skywards

Het loyalty programma van Emirates heet Skywards. Je kunt Miles sparen die je naar een hoger deelnemersniveau helpen. Hoe hoger je niveau, hoe meer voordelen. Van gratis stoelselectie, tot upgrades en toegang tot lounges. Het programma kent een aantal statussen met bijbehorende aantal Miles die je moet sparen om naar een hoger niveau te gaan. In onderstaand overzicht zie je hoeveel je bij elkaar moet sparen.

Status Aantal vluchten Aantal Niveaumijlen
Blue 0 0
Silver 25 25.000
Gold 50 50.000
Platinum 150.000

Afgelopen jaar kwam de maatschappij haar elite leden al verschillende malen tegemoet door het gemakkelijker te maken om te herkwalificeren, waarover je hier meer leest. Begin dit jaar koos Emirates ervoor om de statussen met 12 maanden te verlengen, zonder dat je daarvoor met de maatschappij hoefde te vliegen. Dus verloopt je status in 2021, dan zal deze tot en met 2022 verlengd worden.

Spaar nu tijdelijk dubbele Tier Miles bij Emirates en flydubai

Dubbele Tier Miles

Om een hogere status te behalen spaar je bij Emirates en flydubai Miles, ook wel Tier Miles genoemd. Om het leden gemakkelijker te maken kun je nu dubbele Tier Miles sparen op vluchten van Emirates of flydubai. Daarvoor moet je je ticket boeken tussen 1 april en 30 juni 2021. Reizen kan tot en met 30 december 2021.

Het maakt niet uit wat voor soort ticket je bij Emirates of flydubai koopt, elk ticket komt namelijk in aanmerking voor de dubbele Tier Miles. Zo kun spaar je uiteindelijk sneller voor het behoud van je status of misschien zelfs voor een hoger deelnemersniveau.

Bron en beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *