Spaar Flying Blue miles bij aankoop van concerttickets2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue wil haar leden meer mogelijkheden bieden om miles en XP te verdienen dan alleen met vliegen. Zo kwamen er onder meer Flying Blue family en een XP beloning voor de aanschaf van CO2-compensatie. Vanaf nu kun je bij Flying Blue ook miles verdienen bij de aanschaf van concerttickets. Hoe dat werkt lees je in dit artikel.

Vernieuwingen bij Flying Blue

Flying Blue is het loyaliteitsprogramma van KLM, Air France, Aircalin, Kenya Airways en Tarom. Het programma staat niet bekend als het meest aantrekkelijke op de markt, maar de afgelopen tijd wordt er geïnvesteerd in verbeteringen. Naast Flying Blue Family en de bekende XP beloning voor de aanschaf van SAF kwam er ook de mogelijkheid voor gratis stopovers met een award ticket.

Spaar miles bij aankoop van concerttickets

Maar de blijft het dus niet bij. Het is namelijk vanaf nu ook mogelijk om miles te sparen bij aankoop tickets voor concerten en andere evenementen. Flying Blue werkt daarvoor samen met Ticketmaster.

Voor elke €10 die je uitgeeft aan concerttickets krijg je 10 Flying Blue miles. Belastingen en toeslagen tellen niet mee als uitgave die in aanmerking komt voor het verdienen van miles. Binnenkort wordt het ook mogelijk om concerttickets met miles te kopen. Je kunt een actueel overzicht van concerten en activiteiten via de Flying Blue Event website bekijken. Meer over deze samenwerking lees je op de website van het loyalty programma via deze link.

Flying Blue Content & Events website (Bron: Flying Blue)

Het is heel simpel. Wanneer u een ticket voor een evenement boekt, spaart u 10 Flying Blue Miles op elke € 10 die u uitgeeft voor een ticket (exclusief belastingen en toeslagen). Naast standaard tickets heeft u voor sommige landen, bijvoorbeeld de VS en Canada, ook toegang tot resale tickets. Dit zijn 100% originele toegangsbewijzen en worden verkocht door fans. Zo kunt u zelfs uitverkochte evenementen toch bezoeken. – Website Flying Blue

Als je gebruik maakt van deze service én betaalt met je American Express kaart dan spaar je afhankelijk van het type kaart nog meer miles.

Omslagfoto: KLM/Flying Blue
Foto in artikel: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *