Flying Blue Family – 25% korting & statusverlenging bij ouderschapsverlof1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van onder andere KLM en Air France, komt met Flying Blue Family. Hierdoor kan iedereen boven de 18 jaar een familieaccount creëren en genieten van diverse voordelen.

Flying Blue Familieaccount

Met het familieaccount kun je maximaal acht accounts aan elkaar koppelen. Dit familieaccount kan maximaal bestaan uit twee volwassenen. Een van deze volwassenen moet het hoofdaccount zijn en daardoor gratis miles uitwisselen onder de deelnemers van het familieaccount.

Na het overzetten van de Flying Blue miles zijn deze twee jaar geldig. Je kunt het familieaccount opzetten via de website van het loyaliteitsprogramma en vervolgens onder de knop ‘Mijn Profiel’. Daarna kun je de andere leden uitnodigen om lid te worden van jouw familieaccount.

25% korting & statusverlenging bij ouderschapsverlof

Als onderdeel van het familieaccount krijgen kinderen en tieners ook extra voordelen. Alle reizigers tussen de 2 en 11 jaar die reizen met een volwassenen, krijgen 25% korting op een award ticket. Tevens verlopen de gespaarde miles niet tot de leeftijd van 18 jaar is bereikt.

Heb je momenteel een elite status in het loyaliteitsprogramma en heb je ook ouderschapsverlof, dan is het mogelijk om je status te laten verlengen. Op die manier hoef je in de periode van het verlof je geen zorgen te maken om je opnieuw te kwalificeren voor de elite status. Na je verlof kun je dan weer genieten van de voordelen die horen bij je behaalde elite status.

KLM Flying Blue

Afbeeldingen ©FlyingBlue/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *