12.5% korting bij Schiphol Parking met ANWB tot begin 20232 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ANWB krijg je nu 12.5% korting bij Schiphol Parking. Dit is de officiële parking van Schiphol. Deze promotie is geldig voor zowel het parkeerterrein als de parkeergarage van P3 en voor P6 Valet Parking. Je ontvangt de 12.5% korting alleen voor reserveringen van drie dagen of langer.

Je kunt je goedkopere parkeerplaats boeken tot en met 31 december 2022. Je dient uiterlijk een maand later het parkeerterrein te verlaten. Heb je op P6 Valet Parking geparkeerd, dan moet ook uiterlijk 31 januari 2023 je auto opgehaald zijn.

Schiphol Parking – 12.5% korting met ANWB

Om van de 12.5% korting gebruik te maken moet je allereerst naar de website van de ANWB. Vervolgens log je in met jouw gegevens en kom je op de website van Schiphol Parking terecht. Daar kun je kiezen uit de verschillende parkeeropties en de kortingscode is automatisch ingevuld.

P6 Valet Parking & P3 Lang Parkeren

Met Schiphol Parking Valet Parking ben je binnen twee minuten in de vertrekhal en staat de auto weer voor je klaar als je terug komt. Je kunt dan instappen en je weg vervolgen.

Voor de parkeergarage van P3 ben je een klein bedrag extra kwijt ten opzichte van het onoverdekte terrein, maar heeft als voordeel dat dit aan het begin van het terrein ligt en dat de auto overdekt geparkeerd staat. Parkeer je op het parkeerterrein, dan kan het voorkomen dat je relatief lang onderweg bent naar de shuttlebus. Er is aan het begin van het parkeerterrein wel een plek waar je de koffers kunt in- en uitladen, zodat je deze niet mee hoeft te nemen als je de auto parkeert.

Schiphol Parking P3 ligt een stukje van de luchthaven zoals je kunt zien op de onderstaande afbeelding. Je kunt met een shuttlebus naar de vertrekhal en de busreis duurt ongeveer vijf minuten. Alles over P3 Parking kun je op deze pagina vinden op de website van Schiphol.

Het inrijden kan met je creditcard of op basis van je kenteken. In de parkeergarage zijn er ook een aantal parkeerplekken voor elektrische auto’s , waar je de auto kunt laden gedurende je vakantie. Deze parkeerplekken kun je helaas niet van te voren reserveren en is dus op basis van beschikbaarheid. In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Heb je een hogere auto, dan kun je alleen parkeren op het parkeerterrein.

Schiphol Parking P3

Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *