Flying Blue introduceert familieaccount2 min leestijd

Flying Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf nu is het mogelijk om een familieaccount aan te maken bij Flying Blue. Met een familieaccount is het mogelijk om miles gratis over te zetten van het ene naar het hoofdaccount. Veel andere frequent flyer programma’s hebben op dit moment al de mogelijkheid om een familieaccount aan te maken. Een hiervan is de Executive Club van British Airways. Meer hierover lees je in dit artikel.

Flying Blue komt met familieaccount

Een familieaccount kan bestaan uit maximaal 8 accounts waarvan twee volwassenen en 6 kinderen. Een hiervan moet het hoofdaccount zijn. Je kunt gratis miles overzetten van en naar het hoofdaccount. De houder van het hoofdaccount is ook de enige die dit kan doen. Na het overzetten van de miles zijn deze vervolgens twee jaar geldig. Als je op dit moment al een Flying Blue account hebt en 18 jaar of ouder bent kun je dus een familieaccount opzetten. Log in op de website van Flying Blue en ga vervolgens naar ‘Mijn Profiel’. Nadat je een familieaccount hebt aangemaakt kun je vervolgens andere Flying Blue leden uitnodigen om lid te worden.

Flying Blue familieaccount
Vanaf nu is het mogelijk om een Flying Blue familieaccount aan te maken.

Ook kun je lid worden van een al bestaand familieaccount. Indien je op dit moment nog geen lid bent van Flying Blue kun je via deze link een account aanmaken. Hiervoor hoef je geen 18 jaar of ouder te zijn. Je kunt lid zijn van maximaal één familieaccount. Indien je het account wilt verlaten is dit mogelijk na 6 maanden. Je kunt dan lid worden van een ander familieaccount.

Conclusie

Vanaf nu is het mogelijk om met Flying Blue een familieaccount aan te maken. Dit is zeker een goede vooruitgang van het programma aangezien je miles gratis kunt overzetten van het ene account naar het hoofdaccount. Miles gratis overzetten tussen accounts was echter ook al mogelijk mits je een Flying Blue American Express creditcard hebt. Dat Flying Blue nu met een familieaccount komt is eigenlijk ook niet zo bijzonder aangezien veel frequent flyer programma’s deze optie al aanbieden. Wel opvallend is dat het maximaal aantal volwassenen beperkt is tot slechts twee.

Uitgelichte afbeelding: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *