Spaar dubbele Flying Blue Miles met Booking.com

Flying Blue kent diverse deelnemersniveau (Bron: Flying Blue)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het ziet er steeds meer naar uit dat we de komende maanden nog weinig zullen vliegen. Er zijn geluiden uit Den Haag die hinten op een beleid om te ontmoedigen op reis naar het buitenland te gaan. Bijvoorbeeld met de kerstvakantie. Dat zullen de komende tijd dus veel vakanties in Nederland worden. Om je saldo Flying Blue Miles saldo toch een boost te geven spaar je nu dubbele Miles met Booking.com. De promotie geldt alleen deze week, wees er dus snel bij als je er gebruik van wil maken!

Flying Blue & Booking.com

Het lijkt steeds lastiger te worden om nog Miles bij het loyaliteitsprogramma van KLM & Air France te sparen door te reizen. Per slot van rekening is het bijna onmogelijk om weer ergens met het vliegtuig heen te reizen. Nog lastiger is dus ook het sparen van XP die je helpen om een hogere status binnen het loyaliteitsprogramma te sparen. Gelukkig heeft Flying Blue daarom eerder al aangegeven dat de status van alle leden met 12 maanden verlengd wordt. De toekomst moet uitwijzen of dat voldoende gaat zijn.

Er zijn tal van manieren om Miles te sparen, ook buiten het vliegen om. Zo kun je bijvoorbeeld een American Express kaart gebruiken voor dagelijkse uitgaven. Voor elke euro krijg je dan een hoeveelheid Miles bijgeschreven op je account. Ook kun je een auto huren of shoppen bij Batavia Stad Fashion Outlet, waarbij je ook Miles spaart.Sign-up bonus van 20.000 Miles bij American Express Card verlengd

Het is niet voor het eerst dat Flying Blue en Booking.com de handen ineenslaan. Zo kun je nu al bij een boeking bij Booking.com één Mile per uitgegeven euro sparen. Dat doe je via deze website. Deze Miles worden nu tijdelijk verdubbeld.

De actie

Nog interessanter is natuurlijk dat je nog meer Miles kunt sparen die je later weer kunt gebruiken om iets leuks mee te doen. Wat dacht je van een mooie reis boeken, een hotel of een van de vele andere dingen waar je de Flying Blue Miles aan kunt besteden.

Om in aanmerking te komen heb je natuurlijk een Flying Blue account nodig. Als je dat hebt moet je via deze speciale website van Flying Blue & Booking.com je verblijf boeken. Een reservering moet je maken tussen 2 november en 9 november 2020. Je hebt dus maar een korte periode om te boeken. Echter maakt het niet uit wanneer je verblijft. Verblijf je met meer gasten die een Flying Blue account hebben, geef dan van iedereen het Flying Blue-nummer door bij de reservering. Iedereen ontvangt namelijk de dubbele Miles.

Spaar dubbele Flying Blue Miles met Booking.com
Foto: Booking.com

Met deze actie kun je in deze lastige periode, waarin reizen naar het buitenland haast onmogelijk is, toch nog de nodige Miles bij Flying Blue sparen. Deze Miles kun je na de coronacrisis dan weer gebruiken, of zelfs nu al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *