Sneller elite status met Accor Plus Fast Track3 min leestijd

Accor Plus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor Plus, het betaalde loyaliteitsprogramma van Accor Hotels heeft momenteel een interessante fast track promotie. Waar je normaliter een groot aantal nachten moet verblijven om bijvoorbeeld ALL Platinum status te behalen is dat met deze promotie flink verlaagd. Accor Plus moet overigens niet verward worden met de gratis variant ALL Accor. Desalniettemin kan de aankoop van Accor Plus op dit moment nog niet eens een slechte keuze zijn.

ALL Accor vs. Accor Plus

In Europa is ALL Accor een van de bekendere loyaliteitsprogramma’s in de hotelwereld. Accor Plus is echter wat minder bekend. Logisch ook, want de betaalde variant van ALL Accor richt zich voornamelijk op Azië en Australië. De voordelen van het programma zijn dan ook op deze regio gericht. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op overnachtingen en uitgaven op eten en drinken in deelnemende hotels.

Het interessante aan Accor Plus is dat je bij aanschaf een Silver status krijgt. Normaliter moet je voor deze status minimaal tien nachten per jaar verblijven bij deelnemende hotels. Zo kun je dus sneller een status behalen. Op zich is dat dus al een fast track naar Silver.

Waar je dus wel rekening mee moet houden is dat Accor Plus geldt kost. Er zijn twee lidmaatschapsvarianten die je kunt kopen. Je gaat dan voor het ‘Traveller’ of ‘Explorer’ pakket. De pakketten kosten respectievelijk $225 of $295 Amerikaanse dollar en kennen hun eigen voordelen. Zo krijg je bij het Explorer pakket bijvoorbeeld elk jaar een gratis overnachting bij je lidmaatschap.

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)
Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Fast Track

Met de huidige Fast Track promotie bij Accor Plus kun je sneller de ALL Gold of All Platinum status bereiken. Een aparte fast track promotie voor ALL Diamond is er (nog) niet. Als je een Accor Plus lidmaatschap hebt (of koopt) start je meteen met de Silver status. Verblijf je slechts tien nacht voor 31 augustus 2021 dan krijg je de Gold status. Verblijf je er nog acht meer dan krijg je automatisch de Platinum status. De reservingen moeten volgens de voorwaarden uiterlijk 15 april 2021 gemaakt zijn. Registratie voor deze promotie is verplicht en kan hier.

Uit de voorwaarden blijkt overigens dat alle Accor hotels die deelnemen aan ALL Accor tellen voor deze promotie. Je hoeft dus niet per se in Azië te verblijven. Gezien de huidige omstandigheden maakt dat deze actie wat interessanter omdat een verblijf in Azië er de komende tijd waarschijnlijk nog niet inzit.

De exacte voorwaarden van deze Accor Plus Fast Track promotie lees je hier terug.

Bij Accor Plus kun je nu een fast track aanvragen voor twee statussen (Bron: Accor Plus)
Bij Accor Plus kun je nu een fast track aanvragen voor twee statussen (Bron: Accor Plus)

Conclusie

Met een aanschaf van het Accor Plus lidmaatschap kun je snel de Silver status behalen. Maar met de fast track promotie van Accor Plus kun je nu ook de Gold of Platinum status veel sneller behalen dan normaal. Om voor deze promotie in aanmerking te komen dien je het Accor Plus lidmaatschap (vanaf $225) aan te schaffen en te registreren voor de promotie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *