SkyTeam opent nieuwe lounge in Istanbul

lounge, istanbul, skyteam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week heeft SkyTeam een nieuwe lounge geopend op de nieuwe luchthaven van Istanbul. De lounge is toegankelijk voor business class passagiers van Aeroflot, Air France, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia en TAROM. Ook mogen leden met SkyTeam Elite Plus status de lounge binnen. Zij mogen ook nog een gast meenemen. In tegenstelling tot andere SkyTeam lounges, is deze lounge helaas op dit moment niet toegankelijk voor Priority Pass passagiers.

lounge, istanbul, skyteam
De nieuwe SkyTeam Lounge in Istanbul.

Wat te verwachten

De nieuwe lounge bevindt zich in de westvleugel van de terminal bij level H, naast de IAG lounge en is 24 uur per dag geopend. Met een ruimte van 582 vierkante meter biedt de lounge plaats aan 145 passagiers. Wat eten betreft is er naast een internationaal buffet een ruime keuze uit verschillende Turkse gerechten.

skyteam, lounge, istanbul, buffet
SkyTeam lounge Istanbul buffet.

Verder is het decor van de lounge niet erg verschillend van het decor in de andere SkyTeam lounges. SkyTeam is erg consistent hiermee. De lounges zien er over het algemeen mooi en overzichtelijk uit, maar zijn ook weer niets speciaals.

skyteam, lounges
SkyTeam is erg consistent in haar lounges.

Zevende SkyTeam lounge wereldwijd

De nieuwe lounge op Istanbul is de zevende lounge wereldwijd die SkyTeam heeft geopend. Verder heeft de luchtvaartalliantie op dit moment eigen lounges op Beijing, Dubai, Hong Kong, Lonen-Heatrow, Sydney en Vancouver. Begin volgend jaar opent SkyTeam een eigen lounge in Santiago de Chile.

De nieuwe SkyTeam lounge is op Istanbul op dit moment één van de twee niet Turkish Airlines lounges. De andere niet Turkish Airlines lounge is de IAG lounge en deze kun je ook betreden met de Priority Pass.

Beeldmateriaal: SkyTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *