Singapore Airlines voegt derde champagne toe in First en Suites2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 1 juni 2023 heb je bij Singapore Airlines in First en Suites keuze uit maar liefst drie champagnes. De maatschappij voegt dan namelijk ook Vilmart Grand Cellier d’Or toe aan het aanbod. Afgelopen najaar werd bekend dat Singapore Airlines ging stoppen met het serveren van Dom Perignon champagne.

Drie soorten champagnes bj Singapore Airlines

De Dom Perignon staat bekend als een van de beste champagnes ter wereld. Helaas heeft Dom Perignon in november 2022 het contract met Singapore Airlines moeten beëindigen. Dit kwam doordat Emirates een overeenkomst met Dom Perignon heeft ondertekend. Doordat Emirates meer exclusiviteit wilde voor de champagne in hun First Class is er besloten dat Dom Perignon alleen maar bij Emirates geserveerd mag worden. Daardoor moest Singapore Airlines natuurlijk op zoek gaan naar een alternatief. Hierdoor zal er vanaf 1 juni naast Taittigner (2008 en 2012) en Krug Grande Cuvée ook Vilmart Grand Cellier d’Or geserveerd worden in First en Suites bij Singapore Airlines.

Cathay Pacific First Class champagne: Krug
Vanaf 1 juni heb je bij Singapore Airlines in First en Suites keuze uit drie champagnes. (Foto: InsideFlyer)

Singapore Airlines heeft de laatste jaren nogal wat veranderingen doorgebracht als het op het serveren van champagne aankomt. Ook in 2019 voegde de maatschappij al een derde champagne toe. Maar uiteindelijk waren er op de meeste vluchten maar twee soorten champagnes beschikbaar. Met drie opties is het aanbod van champagne bij Singapore Airlines natuurlijk een stukje groter dan bij andere maatschappijen. Singapore Airlines is nu namelijk de enige maatschappij ter wereld die drie soorten champagne serveert in first class. Vilmart Grand Cellier d’Or is met een prijs van gemiddeld nog niet eens € 100,- per fles zeker de helft minder duur dan de andere twee champagnes. Het is dus ook goed voor te stellen dat de meeste passagiers in First en Suite zullen kiezen voor Taittigner of Krug Grande Cuvée. Meer informatie over het menu op jouw vlucht kun je vinden op de website van Singapore Airlines.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *