15% korting bij Schiphol P3 Lang Parkeren – Garage en terrein2 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Schiphol Parking heeft momenteel de Wheel Deals promotie. Met deze promotie krijg je tot en met 25 oktober 2021 maximaal 15% korting op het parkeertarief voor P3. Deze korting is geldig voor P3 Lang Parkeren Terrein en P3 Lang Parkeren Garage van Schiphol.

ANWB leden krijgen altijd 15% korting voor Schiphol P3 en voor P6 Valet Parking.

15% korting bij Schiphol P3 Parking

Via deze link krijg je 15% korting op het parkeertarief. Deze korting geldt alleen voor nieuwe boekingen met een inrijdatum tot en met 15 maart 2022. Je kunt tot en met 24 oktober 2021 boeken.

Je kunt maximaal 1 keer gebruik maken van deze promotie. De actievoorwaarden voor deze promotie kun je hier vinden.

Schiphol Wheel Deals

Voor de parkeergarage van P3 ben je een klein bedrag extra kwijt ten opzichte van het onoverdekte terrein, maar heeft als voordeel dat dit aan het begin van het terrein ligt en dat de auto overdekt geparkeerd staat. Parkeer je op het parkeerterrein, dan kan het voorkomen dat je relatief lang onderweg bent naar de shuttlebus. Er is aan het begin van het parkeerterrein wel een plek waar je de koffers kunt in- en uitladen, zodat je deze niet mee hoeft te nemen als je de auto parkeert.

Schiphol Parking P3 ligt een stukje van de luchthaven. Je kunt met een shuttlebus naar de vertrekhal en de busreis duurt ongeveer 5 minuten. Alle over P3 Parking kun je op deze pagina vinden op de website van Schiphol.

Het inrijden kan met je creditcard of op basis van je kenteken. In de parkeergarage zijn er ook een aantal parkeerplekken voor elektrische auto’s gereserveerd, waar je de auto kunt laden gedurende je vakantie. Met de shuttlebus ben je in 5 minuten bij de terminal. In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Heb je een hogere auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein.

Schiphol Parking P3
Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *