ITA introduceert Volare: Status match en 10.000 bonuspunten1 min leestijd

ITA Airwyas, SkyTeam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij ITA heeft onlangs het loyaliteitsprogramma Volare geïntroduceerd. Nieuwe leden kunnen een status match aanvragen en 10.000 bonuspunten krijgen.

ITA introduceert Volare

ITA vervangt eigenlijk de voorganger Alitalia nadat deze maatschappij een doorstaart maakte. Alitalia was eigenlijk al jaren failliet en de afgelopen jaren moest de Italiaanse regering helpen om de maatschappij overeind te houden.  De nieuwe maatschappij ITA maakte afgelopen vrijdag de eerste vlucht.

Boeing 777-200 in Alitalia livery bij de hangar (Bron: Alitalia)
Alitalia bestaat inmiddels niet meer en wordt opgevolgd door ITA. (Bron: Alitalia)

De maatschappij wil op zowel nationaal als internationaal niveau weer sterk staan om zo te kunnen concurreren met andere maatschappijen. Met welke andere maatschappijen ITA precies gaat samenwerken is nog niet bekend. Wel zijn er al gesprekken gevoerd met Air France-KLM, Delta Air Lines en Lufthansa.

Status match en 10.000 bonuspunten

Het nieuwe loyaliteitsprogramma van ITA heet dus Volare. Je kunt via deze link een account aanmaken. Let wel op dat de site vooralsnog alleen in het Italiaans is. Gebruik dus indien nodig Google Translate. Om de lancering van Volare te vieren biedt het programma t/m 30 november 2021 een status match aan. MilleMiglia en Flying Blue zijn twee van de programma vanwaar je kunt matchen. Voor de rest komen de populairste programma’s zoals American AAdvantage, Lufthansa Miles&More en Singapore Airlines KrisFlyer voor in de lijst.

KLM A330
Met Flying Blue kun je tot 15 november een status match aanvragen bij Volare (bron: KLM)

Daarnaast biedt Volare ook nog eens 10.000 bonuspunten aan als welkomstbonus als je voor 15 november een account aanmaakt. Om de bonuspunten te ontvangen dien je wel voor 31 december 2021 een retourvlucht of twee enkele reizen te maken met ITA..

Uitgelichte afbeelding: ITA

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *