Sale bij Transavia: vliegtickets vanaf € 252 min leestijd

Toestel van Transavia op de luchthaven van Rotterdam The Hague (Bron: Rotterdam The Hague Airport)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het aantal vliegreizen naar leisure bestemmingen neemt sinds de zomer weer toe. Veel vakantiegangers zijn toe aan welverdiende break! Transavia speelt daarop in met een Sale. Deze keer boek je een enkele reis vanaf € 25 per persoon. Waar ga jij naartoe?

Herfstvakantie

De Sale bij Transavia is vooral op de herfst- en kerstvakantie gericht. Maar ook daarna zijn er nog goedkope tickets te vinden. De Sale tarieven zijn vooral te boeken naar zonbestemmingen in Europa, maar er zitten ook wat bestemmingen voor een actieve vakantie tussen.

De vanaf-prijzen beginnen bij € 25 op basis van een enkele reis per persoon. Tegen deze prijs kun je onder meer naar Praag en Krakau vliegen, met vertrek vanuit Eindhoven Airport. De meeste bestemmingen hebben echter vanaf-prijzen die beginnen bij € 38, met een enkele uitschieter naar € 49 of € 59. Naar Dubai vlieg je vanaf € 139. Je vliegt vanuit Eindhoven, Rotterdam / The Hague of Schiphol.

Een overzicht van alle Sale bestemmingen is hier terug te vinden.

Tijdens de Transavia Sale boek je een vliegticket vanaf € 25 per enkele reis (Bron: Transavia)
Tijdens de Transavia Sale boek je een vliegticket vanaf € 25 per enkele reis (Bron: Transavia)

Flexibiliteit

Als je niet zeker bent van je reisplannen loont het moeite om de verschillende pakketten te bekijken. Je kunt bij het boeken namelijk kiezen voor Basic, Plus of Max.

  • Bij het Basic pakket is een stuk handbagage en een accessoire inbegrepen. De datum van de vlucht wijzigen kost € 35 en de route wijzigen kost € 50.
  • Bij het Plus pakket is 20 kg ruimbagage inbegrepen. Wijzigen is onbeperkt mogelijk to 14 dagen voor vertrek. Indien er sprake is van een tariefverschil betaal je dit uiteraard bij. Flying Blue leden sparen tot 1.000 miles en tot 16 XP. Het Plus pakket kost € 50 bovenop de ticketprijs.
  • Het Max pakket is een stuk uitgebreider. Zo mag de ruimbagage tot 30 kg wegen. Daarnaast is wijzigen onbeperkt mogelijk tot 2 uur voor vertrek. Uiteraard blijft een tariefverschil nog wel verschuldigd. Het wijzigen van de naam op het ticket is ook onbeperkt mogelijk tot 2 uur voor vertrek. Bij de andere pakketten kost die € 50. Tot slot krijg je tot 2.000 miles en mag je gebruikmaken van Priority boarding.
Boeing 737 van Transavia aan de gate
Boeing 737 van Transavia aan de gate (Bron: Transavia)

Boeing 737

Transavia Nederland vliegt met een vloot van een kleine veertig Boeing 737s. De low cost carrier heeft 35 Boeing 737-800 toestellen en vier kleinere 737-700 vliegtuigen. De 737-800 heeft een capaciteit van 189 stoelen. De 737-700 moet het echter met 40 minder doen. Transavia biedt enkel een economy cabine. Benieuwd naar de beste stoelen aan boord van de kisten van Transavia? Bekijk dan ons Transavia seat guide artikel.

Bij Transavia kun je aan boord eten en drinken aanschaffen. Het is ook mogelijk om zelf wat te eten mee te nemen. Het menu aan boord kun je hier bekijken. Betaling kan met pinpas en creditcard. In de stoelzak is het Enjoy! inflight magazine te vinden. In tegenstelling tot KLM biedt Transavia nog wel onboard shopping aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *