Royal Air Maroc nu naar 6 bestemmingen vanaf Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Royal Air Maroc breidt dit jaar flink uit in Nederland. Eerder kondigde de Marokkaanse maatschappij al aan om naast Schiphol ook vanaf Eindhoven te gaan vliegen. Eerder deze maand maakte RAM bekent om ook op Schiphol nog een extra bestemming toe te voegen.

Royal Air Maroc naar Fez

Royal Air Maroc vliegt namelijk deze zomer twee keer per week op de Marokkaanse stad Fez. De stad is een van de populairste toeristische steden van Marokko en kent een lange geschiedenis. De stad en de bergachtige omgeving zijn daarom zeker een bezoekje waard. Vlucht AT1609 vertrekt elke woensdag en zaterdag om 13:20 vanaf Schiphol en komt in de middag om 15:35 lokale tijd aan in Fez. De terugvlucht met vluchtnummer AT1608 vertrekt om 7:45 vanuit Fez en komt vervolgens om 11:50 aan op Schiphol. De Marokkaanse maatschappij zet op deze vluchten een ingehuurde Airbus A321 in van SmartLynx Airlines. Dit toestel beschikt alleen over economy class en biedt plaats aam in totaal 220 passagiers.

Royal Air Maroc Business
Royal Air Maroc vliegt deze zomer ook naar Fez vanaf Schiphol.

Fez wordt hiermee de zesde bestemming die RAM direct aanvliegt vanaf Schiphol. Naast de grote hub Casablanca vliegt de Marokkaanse maatschappij namelijk ook al op Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger. Op de meeste vluchten zet RAM een Boeing 737 in. Daarnaast maakt de maatschappij ook gebruik van de gehuurde Airbus A321-100/200 toestellen. Vanwege de pandemie was het voor een lange tijd niet mogelijk om naar Marokko te reizen. Vanaf 15 juni is dit gelukkig weer mogelijk.

Bron- en beeldmateriaal: Royal Air Maroc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *