InsideFlyer Giveaways: Win drie nachten in 5 sterren Resort aan de Turkse Rivièra

Het ELA Quality Resort Belek aan de Turkse riviera (Bron: ELA Quality Resort Belek)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag mogen we alweer voorlopig de laatste InsideFlyer Giveaway doen! Je kunt nog deelnemen tot zaterdag 24 juli 2021 7.59 uur! Deze keer een kans om drie nachten in het ELA Quality Resort Belek aan de Turkse Rivièra te winnen.

De winnaars van de InsideFlyer Giveaways zullen snel bekend gemaakt worden op de website. Blijf onze website dus in de gaten houden voor meer exclusieve InsideFlyer Giveaways. Misschien heb je deze keer niets gewonen, maar de volgende keer maak je weer kans.

Win drie nachten in het ELA Quality Resort Belek

Het ELA Quality Resort Belek is een van meest luxueuze resorts in Turkije. Het resort beschikt over 583 kamers, suites en villa’s. Verblijf jij bijvoorbeeld in een prachtige kamer met uitzicht op de groene omgeving en de bergen? Of slaap je liever huisje aan het meer of een villa met privé zwembad? De huisjes aan het meer zijn op dit moment erg gewild. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat je ze kunt bereiken zonder dat je de gemeenschappelijke ruimtes hoeft te betreden. Ultieme privacy dus.

Het ELA Quality Resort Belek aan de Turkse riviera (Bron: ELA Quality Resort Belek)
Het ELA Quality Resort Belek aan de Turkse riviera (Bron: ELA Quality Resort Belek)

Bij het vijf sterren ELA Quality Resort Belek krijg je een first class all inclusive ervaring. Er zijn verschillende restaurants, bistro’s en bars. Allen met gezellige buitenzitjes en een prachtig uitzicht op onder meer de Mediteraanse Zee.

Als het om eten en drinken gaat kom je ook niets tekort. Er zijn namelijk recentelijk twee nieuwe restaurants geopend. Op de strandpromenade van het Resort kun je genieten van La Sofa. ‘s Ochtends geniet je hier van een heerlijk ontbijt. En ‘s avonds kun je er Zuid-Amerikaanse specialiteiten krijgen. Het tweede nieuwe restaurant is overdag een beach bar, maar ‘s avonds wordt het omgetoverd tot een restaurant met mediterraanse keuken.

Het ELA Quality Resort Belek aan de Turkse riviera (Bron: ELA Quality Resort Belek)
Het ELA Quality Resort Belek aan de Turkse riviera (Bron: ELA Quality Resort Belek)

Na al dat lekkere eten en drinken moet je natuurlijk wel genoeg bewegen. Het resort aan de Turkse riviera biedt gasten dan ook een keur aan activiteiten en excursies. Waaronder sportieve bezigheden in het fitness centrum, waar je zowel binnen als buiten kunt sporten.

Zo doe je mee

De prijs van vandaag is een exclusief all inclusive verblijf van drie nachten voor twee personen op het ELA Quality Resort Belek. Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je jezelf aan te melden via de volgende link of de knop hieronder. Wist je dat je deelname aan de InsideFlyer Giveaways kunt delen op social media? Zo vergroot je de kans om te winnen!

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons en onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *