Delta SkyMiles introduceert lifetime Diamond status1 min leestijd

Toestel van Delta (Bron: Delta)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws voor Delta SkyMiles leden. Het programma heeft namelijk een positieve wijziging doorgevoerd. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om lifetime Diamond status te verdienen.

Delta SkyMiles lifetime Diamond status

Een aantal frequent flyer programma’s bieden de mogelijkheid om lifetime status te verdienen. Dit betekent dat je je op een gegeven moment niet meer hoeft te kwalificeren omdat je een x aantal kwalificatiemiles hebt verdiend. Eerder schreef ik al uitgebreid over het verdienen van lifetime status. Tot dusver was het bij Delta SkyMiles mogelijk om voor de volgende statussen lifetime status te verdienen:

  • Silver Medallion status na 1 miljoen MQM’s
  • Gold Medallion status na 2 miljoen MQM’s
  • Platinum Medallion status na 4 miljoen MQM’s

De lifetime Diamond status ontbrak hierbij maar daar is nu verandering in gekomen. Op de website van SkyMiles is namelijk te zien dat Delta nu ook lifetime Diamond status aanbiedt. Deze lifetime status krijg je als je in totaal 6 miljoen MQM’s hebt gespaard en dat is beslist niet weinig.

Delta Lifetime Diamond Status
Vanaf nu is het ook mogelijk om lifetime Diamond Medallion te verdienen bij Delta. (Bron: Delta)

Om Diamond status te behalen dien je 125.000 MQM’s in een jaar te verzamelen. Om lifetime Diamond status te verdienen zul je dus minimaal 48 jaar onderweg zijn. Zelfs als je 300.000 MQM’s per jaar vliegt ben je nog steeds 20 jaar onderweg.

Conclusie

Vanaf nu is het mogelijk om naast lifetime Silver, Gold en Platinum Medallion ook lifetime Diamond Medallion status te verdienen. Hiervoor dien je minimaal 6 miljoen MQM’s bij elkaar zien te verzamelen wat beslist niet weinig is. Loyale leden van Delta SkyMiles zullen dit echter zeker waarderen.

Bron- en beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *