Royal Air Maroc nu ook vanaf Eindhoven Airport1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Royal Air Maroc gaat vanaf deze week vliegen tussen Eindhoven en het Marokkaanse Nador. Hiermee is RAM de derde luchtvaartmaatschappij die tussen deze steden gaat vliegen. Eerder dit jaar startte Air Arabia namelijk ook al vluchten op deze route.

Royal Air Maroc vanaf Eindhoven

Net als Air Arabia richt ook Royal Air Maroc zich vooral op reizigers die familie willen bezoeken in Marokko. Dit was een lange tijd niet mogelijk doordat de grenzen gesloten waren. Vanaf 15 juni is het gelukkig weer mogelijk om naar Marokko te reizen. De maatschappij zet voor deze vluchten een ingehuurde Airbus A321 in van SmartLynx Airlines. Dit toestel beschikt alleen over economy class en biedt plaats aam in totaal 220 passagiers. Naast RAM en Air Arabia is ook TUI actief tussen Eindhoven en Nador die zich vooral richt op vakantievluchten.

Nieuw vanaf Eindhoven Airport: met Air Arabia naar Nador
Air Arabia krijgt concurrentie van Royal Air Maroc op route naar Nador (bron: Eindhoven Airport)

Nador

De noordelijk gelegen plaats Nador is gesitueerd nabij het Rifgebergte. De stad kent tal van mooie plekken die je kunt bezoeken tijdens je reis. Bijvoorbeeld het centrum van de stad; Le Corniche. Of wat dacht je van de prachtige lagune Mar Chica. Hier kun je genieten van de schitterende natuur, een balletje slaan of gewoon genieten van zon en zee. Wat je zeker moet bezoeken tijdens een reis aan Marokko is natuurlijk de traditionele Souk, oftewel de markt. Op elke Souk in Marokko kijk je je ogen uit, het blijft een bijzonder mooie ervaring! Vanuit Nador kun je ook gemakkelijk reizen door het Rifgebergte of natuurlijk een van de omliggende steden bezoeken.

Uitgelichte afbeelding: RAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *