Qatar Airways viert Skytrax Award met intressante Easy Deals3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Onlangs reikte Skytrax verschillende Awards uit, waaronder die van beste airline, beste Business Class en bijvoorbeeld de beste crew. Wie wel eens vliegt met Qatar Airways, weet dat het een uitstekende maatschappij is. Deze gulf carrier kreeg dan ook voor de vijfde keer de Award voor beste airline. Tevens won het nog enkele andere prijzen, maar daarover lees je in dit artikel meer.  Ter gelegenheid van deze mooie Awards biedt Qatar Airways haar klanten nu een mooie tijdelijke aanbieding.

Qatar Airways nam de prijzen in ontvangst tijdens de Paris Air Show (Bron: Qatar Airways)
Qatar Airways nam de prijzen in ontvangst tijdens de Paris Air Show (Bron: Qatar Airways)

Qatar Easy Deals

Qatar Airways won voor de vijfde keer de Award voor beste airline ter wereld. Dit wil de airline graag vieren met alle trouwe klanten. Daarom komt er nu een speciale editie van de ‘Easy Deals’. Normaliter zijn deze maar zeer beperkt boekbaar. Deze keer heb je wat langer de tijd. Je kunt namelijk boeken tot 31 juli 2019 en reizen tot 30 november 2019.

Ook zijn er tijdelijk meer bestemmingen beschikbaar voor deze speciale editie van de Easy Deals. Je kunt in zowel Economy als Business Class reizen.

Qatar Airways viert Skytrax Award met intressante Easy Deals
Qatar Airways viert Skytrax Award met intressante Easy Deals

Hoe werkt het?

Elke twee weken publiceert Qatar Airways nieuwe Deals. Te vergelijken met de maandelijkse Flying Blue Promo Rewards. Je kunt dan allerlei bestemmingen boeken voor een gunstig aantal Qmiles. Bij de Qatar Airways Easy Deals kunnen de kortingen wel oplopen tot 50%. Met deze editie heb je dus langer de tijd om te boeken, en is er ook een langere periode om te reizen.

De Easy Deals zijn alleen beschikbaar op vluchten van de airline zelf. Om deel te nemen dien je te beschikken over Qmiles van de Qatar Privilege Club, het frequent flyer programma van de maatschappij. De kortingen gelden bij vluchten via Doha.

Tot 50% korting

Alle bestemmingen hebben kortingen van 30 tot 50%. Vooral vluchten in Business Class zijn interessant. Veel hebben er namelijk 50% korting. Zo kun je zelf deze ‘Award winning Qsuite’ cabine uitproberen. Gebruik discount code SKYTRAX19 bij je boeking.

De meeste reizigers zullen vertrekken met Qatar Airways vanuit Nederland. De kortingen zijn niet zo hoog als 50%, maar je kunt reizen zeker met mooie kortingen boeken. Wil je alleen naar Doha vliegen, dan is de korting 0%, maar hoogstwaarschijnlijk zul je doorvliegen. In dat geval is de korting zeker hoger. Om de juiste kortingen te zien moet je inloggen met je Qatar Privilege Club account, dat kun je hier doen.

Maar wat dacht je bijvoorbeeld van Phuket of de Seychellen, vanuit Doha krijg je 50% korting op de QSuite, de Business Class van Qatar Airways. Lees hier over de ervaring van Theo tijdens zijn vlucht in de QSuite.

Qatar QSuite

Qatar Airways heeft de volgende kortingspercentages in de volgende reisperiodes:

7 juli t/m 31 augustus: 

1 september t/m 30 november: 

De korting geldt per segment, tussen de vertrekplek/bestemming en Doha.

Voorwaarden

Voorwaarden zijn na te lezen op de website van Qatar Airways. Als je nog geen Privilege Club lid bent dan kun je hier gratis lid worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *