Promo: $ 20,00 tegoedbon na een nacht bij Best Western

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Best Western heeft momenteel een actie waarbij je een tegoedbon van $ 20,00 krijgt na een nacht bij een Best Western Hotel. Geen wilde actie, maar wel een heel toegankelijke actie: met de vakantie in het vooruitzicht kunnen velen van deze actie profiteren. Hieronder gaan we in op de details

Na slechts een nacht een tegoedbon van $ 20,00 bij Best Western

De promotie is redelijk simpel: je moet verblijven in één van de Best Western Hotels. Daarnaast moet je voorafgaand aan dit verblijf registreren voor de promotie. Dit kan op deze pagina (klik), waar je tevens de voorwaarden van de actie kunt nalezen. Het is dus geen probleem als je reeds een nacht geboekt hebt bij Best Western: zorg ervoor dat je nu alsnog registreert en je komt in aanmerking voor de tegoedbon.

Je komt slechts eenmaal in aanmerking voor een tegoedbon. Enigszins vreemd vind ik dit wel, want hierdoor is het weinig aantrekkelijk om nogmaals te boeken. Reis je de komende periode met twee of meerdere personen? Dan raad ik je aan om allebei een account aan te maken.

Naast de tegoedbon krijg je ook nog reguliere Best Western Rewards punten. Na ontvangst van de tegoedbon is deze vervolgens 120 dagen geldig. De actieperiode loopt van 21 Mei tot 3 september aanstaande.

Best Western $ 20,00 tegoedbon na een verblijf: conclusie

Best Western Rewards loopt normaal gesproken niet over qua promoties en elite voordelen. Punten sparen gaat relatief langzaam en daarmee is het een overwegend onaantrekkelijk programma (in vergelijking met bijvoorbeeld Hilton Honors, IHG Rewards Club en Marriott Rewards). Daarnaast zijn promoties vaak alleen opengesteld voor leden die de VS wonen. Daar tegenover staat dat de prijzen bij Best Western hotels vaak relatief laag zijn. Ook is de dekking uitstekend: ook in Nederland is er altijd wel ergens een hotel in de buurt te vinden.

Al met al is dit een makkelijk binnen te halen actie: de actieperiode ligt midden in de vakantieperiode en al na een enkele nacht heb je de tegoedbon binnen.

Ga jij gebruik maken van deze actie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *