Priority Pass geeft weer toegang tot Brussels Airport Diamond Lounges1 min leestijd

Review: Diamond Lounge Gates A, Brussels Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met Priority Pass krijg je toegang tot meer dan 1.300 lounges overal ter wereld. Je bent hierbij niet afhankelijk van een eventuele status binnen een loyaliteitsprogramma van een luchtvaartmaatschappij, een bepaalde reisklasse of luchtvaartmaatschappij. Onderdeel van het programma zijn de Diamond Lounges op Brussels Airport.

Priority Pass – toch weer toegang tot Diamond Lounges

Op Brussels Airlines zijn twee Diamond Lounges gevestigd. Een van deze twee lounges vind je in terminal A bij gate A42. De andere lounge is gevestigd bij gates B01-B05 in terminal B. Deze lounges zijn jaren toegankelijk geweest met Priority Pass, maar werden begin dit jaar uit het programma geschrapt. Sindsdien is het toch weer mogelijk om beide lounges te bezoeken met Priority Pass.

Deze lounges zijn inmiddels ook weer beschikbaar als je reist met KLM. Je hebt daarvoor een Flying Blue Gold of Platinum status nodig, een business class ticket of een SkyTeam Elite+ status. De lounges op Brussels Airport zijn dagelijks geopend tussen 05.00 uur en 21.00 uur.

Heb je geen elite status, business class ticket of een Priority Pass, dan kun je ook een Diamond lounge-pass kopen via de website van de luchthaven. Als je dit van te voren boekt dan kost een toegangsbewijs €36,-. Bij de balie van de lounge kost een toegangsbewijs €41,-.

Op dit moment wordt de Diamond lounge in terminal B gerenoveerd. Deze renovatiewerkzaamheden vinden plaats tot midden oktober. De toegang tot de lounge kan hierdoor beperkt worden in verband met de ruimte. Er is ook een tijdelijke lounge open tegenover de locatie in terminal B gedurende de werkzaamheden.

Brussels Airport logo Priority Pass Diamond Lounges

Afbeeldingen ©PriorityPass/InsideFlyer – MdTurck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *