Flying Blue Promo Rewards Oktober 20222 min leestijd

KLM Dreamliner B787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er deze maand tot 25% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Wanneer boeken en reizen

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn alleen deze maand te boeken. Je kunt naar een van de Europese en intercontinentale bestemmingen uit de Promo Rewards reizen tussen 1 oktober en 31 maart 2023. Het boeken van de tickets kun je via de website van Flying Blue doen, of via de website van KLM en Air France via de optie ‘boeken met miles’.

Flying Blue Promo Rewards bestemmingen

Deze maand kun je met korting naar een aantal intercontinentale bestemmingen vliegen. Je kunt bijvoorbeeld naar deze bestemmingen reizen met KLM of Air France:

 • New York met KLM of Air France met 25% korting – vanaf 11.250 miles
 • Chicago met Air France met 25% korting – vanaf 11.250 miles
 • Miami met Air France met 25% korting – vanaf 12.750 miles
 • Washington met KLM met 25% korting – vanaf 12.750 miles
 • Chicago met KLM met 25% korting – vanaf 12.750 miles
 • Washington met Air France met 25% korting – vanaf 13.125 miles
 • San Francisco met KLM met 25% korting – vanaf 15.000 miles
 • Seattle met KLM met 25% korting – vanaf 15.000 miles
 • San Francisco met Air France met 25% korting – vanaf 15.000 miles
 • Los Angeles met Air France met 25% korting – vanaf 18.000 miles
 • Seattle met Air France met 25% korting – vanaf 22.125 miles

Deze maand is alleen Berlijn beschikbaar als Promo Reward binnen Europa vanaf Amsterdam. Dat heeft hoogstwaarschijnlijk met het beperken van het aantal reizigers van Amsterdam Schiphol Airport te maken. Naar Berlijn kun je reizen met 25% korting en een ticket boek je vanaf 3.750 miles. Vanaf Parijs kun je met 25% korting reizen naar Lyon, Marseille, Berlijn en München. Wil je weten waar je het beste kunt zitten als je met KLM vliegt naar een bestemming? Neem dan eens een kijkje in de KLM Best Seat Guide op InsideFlyer.

Ook zijn er diverse Promo Rewards beschikbaar in Premium Comfort/Premium Economy. Zo reis je bijvoorbeeld naar New York JFK vanaf Amsterdam Schiphol Airport voor 22.500 Flying Blue miles in Premium Economy met Air France. Je maakt dan een korte tussenstop op Parijs Charles de Gaulle. Deze bestemmingen zijn niet opgenomen in het overzicht op de website van het loyaliteitsprogramma.

Premium Comfort JFKAfbeeldingen ©KLM/FlyingBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *