Premium Cabine Sale bij Qatar Airways

Qatar Airways QSuite

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft, naar eigen zeggen, een ‘exclusieve sale’ lopen voor reizen in First en Business Class naar bestemmingen wereldwijd. De aanbiedingstarieven van de premium cabine sale, met een korting tot wel 35%, gelden voor boekingen tot maandag 6 mei. Reizen kan tot en met 31 maart 2020. Hiermee wil Qatar Airways haar premium product verder in de markt zetten. Simon Talling-Smith, Chief Commercial Officer van Qatar Airways, zei: “Als ‘World’s Best Business Class’ is Qatar Airways er trots op dat het Premium passagiers vanaf het begin tot het einde een onvergetelijke reis bezorgt.” Er zijn aanbiedingen vanaf zowel Amsterdam als Brussel. Vanaf Amsterdam vlieg je in de Boeing 777-300ER met de QSuites. Vanaf Zaventem wordt ook met de triple-seven gevlogen.

Qatar QSuite

Tarieven

Business Class tarieven vanaf Amsterdam beginnen bij €1729 naar bijvoorbeeld Bangkok. Bali is te bereiken vanaf €1809 en Singapore vanaf €1909. Reis je met meerdere personen, dan zijn er companion offers. Tarieven starten hier bij €1659. Alle bestemmingen en prijzen zijn op de actiepagina te vinden.

Ben je lid van Qatar’s frequent flyer programma Privilege Club, dan spaar je bovendien dubbele Qpoints op premium boekingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *