Flying Blue Promo Rewards mei 2019

Flying Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Rewards. Deze rewards zijn exclusief online te boeken voor vluchten met Air France, KLM of Flying Blue partners en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen van 1 juli t/m 31 augustus 2019. Boeken kan tot en met 31 mei 2019.

Aangezien op het moment van schrijven de Flying Blue Promo rewards nog niet op de Flying Blue site staan, komt de info van de  site van Air France. De hoeveelheid benodigde miles is afhankelijk van de luchthaven van vertrek en dus niet meer voor heel Europa hetzelfde. Er kan dus een afwijking in zitten bij vertrek uit Amsterdam. Mijn ervaring is dat het gek genoeg goedkoper om Düsseldorf in te vullen als startpunt in plaats van Amsterdam. Ook kan het goed zijn om te checken wat Brussel doet bij een bepaalde route.

Let op dat als je bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf of Brussel boekt, dat je daar ook je reis start, anders wordt je gehele ticket geannuleerd!

Interessante deals?

Deze maand is de lijst erg karig. Er zijn per continent slechts een paar bestemmingen in de aanbieding en in totaal slechts één KLM bestemming. Zouden we in het najaar nog leuke verrassingen kunnen verwachten als KLM haar 100-jarig jubileum viert?

Uiteraard heb je het meeste “waar voor je geld” bij de 50% business class promo’s op lange-afstandsvluchten. Maar ook kortingen van 20-50% voor vluchten in economy en premium economy kunnen natuurlijk erg interessant zijn.

Deze keer springen er wat mij betreft 2 bestemmingen in het oog:

  • Wuhan (China) – 50% korting – Business class
    Business class met Air France voor maar 45.000 miles enkele reis met een Airbus A330-200.
  • Xiamen (China) – 50% korting – Business class
    Business class met KLM voor maar 45.000 miles enkele reis met een Boeing 787-900 (Dreamliner).

KLM vlucht naar Xiamen

De volledige lijst Promo Rewards

De volledige lijst is te vinden op de Flying Blue site en op de site van Air France. Hieronder een overzicht van de Air France website die het meest overzichtelijk is. Maar er zitten verschillen in de overzichten vanwege verschillende vertrekpunten, dus ik zou beide overzichten bekijken!

Flying Blue Promo Rewards mei 2019 Flying Blue Promo Rewards mei 2019 Flying Blue Promo Rewards mei 2019 Flying Blue Promo Rewards mei 2019 Flying Blue Promo Rewards mei 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *