Nieuwe IHG Accelerate promo – Zomer 2019

IHG Accelerate - zomer 2019

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards Club, het loyaliteitsprogramma van de hotelketens die onder de IHG paraplu vallen, heeft ook deze zomer weer een nieuwe actie om veel bonuspunten te verdienen. IHG omvat onder meer de hotelketens Intercontinental, Crowne Plaza en Holiday Inn. De nieuwe promo lijkt weer veel op de Accelerate aanbiedingen die er zijn geweest. Tot en met 30 april was er een soortgelijke actie met de naam Reward Nights Faster. Deze zomer heet het weer gewoon Accelerate op de Nederlandse site, maar op de Engelse site is de naam Make Every Stay Count hieraan gekoppeld.

Als lid van IHG Rewards Club kun je inloggen en vervolgens je persoonlijk aanbod bekijken. Het persoonlijke aanbod bevat een paar “opdrachten” om bijvoorbeeld twee keer in het weekend een hotel te boeken. Heb je hieraan voldaan, dan worden de bonuspunten uitgekeerd.

De Accelerate aanbieding is geldig van 1 mei t/m 31 augustus 2019. Als je al boekingen hebt staan voor deze periode, dan tellen deze gewoon mee. De boeking hoeft dus niet opnieuw gedaan te worden.

Ik ben beginner…

Ben je nieuw op dit gebied en/of heb je amper of nooit in een IHG hotel geslapen? Ook dan loont het om op z’n minst te registeren als IHG Rewards Club lid en je aan te melden voor de promo. De ervaring leert dat nieuwe leden, of leden die weinig overnachtingen hebben geboekt, vaak een interessanter en gemakkerlijker aanbod krijgen. Lees meer over IHG Rewards Club in onze introductiehandleiding.

Met de IHG Reward Nights Faster kun zo je een mooi aantal extra punten binnen harken. Tijdens de Pointbreaks kun je al voor 5.000, 10.000 of 15.000 punten een gratis overnachting boeken! Rond 31 mei worden de nieuwe Pointbreaks bekend gemaakt!

Mijn aanbod

Afgelopen jaar heb niet zo vaak in IHG hotels geslapen. Ik kreeg dan ook een redelijk gemakkelijk aanbod dat leuk wat punten oplevert!

IHG Accelerate zomer 2019

Je kunt overigens opdrachten combineren. In bovenstaand voorbeeld verdien ik 12.000 punten door bij 2 verschillende merken te verblijven. Bijvoorbeeld Holiday Inn Express, Holiday Inn, Crowne Plaza en Intercontinental. Als dat nu twee weekendjes zijn, blijkt de derde opdracht ook voltooid te zijn. In totaal dan 20.000 punten bonus verdiend waarvoor je prima ergens een gratis overnachting kunt boeken.

Wat is jouw aanbod?

Altijd interessant om te laten weten! In ons forum kun je al zien wat het aanbod is van andere lezers.

Registeren voor dit aanbod kan via deze link. Hier kun je je trouwens ook registreren als nieuw IHG Rewards Club lid, mocht je dat nog niet zijn.

Reacties

  1. Fikri zegt

    “Het spijt ons, maar u komt niet in aanmerking voor deze actie”

    Is dit een fout van IHG of is er een andere link? Heb op meerdere sites vernomen dat velen niet in aanmerking komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *