Nieuwe British Airways Club World Lounge New York JFK geopend

Nieuwe British Airways Club Lounge New York JFK geopend

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft eerder al aangekondigd de komende jaren flink willen investeren in het verbeteren van de klantbeleving. Zo investeert British Airways in een nieuwe Business Classstoel voor de A350 en worden ook de Boeing 747s vervangen door nieuwere toestellen zoals de Boeing 777-9. Echter blijft het daar niet bij. Afgelopen jaar werd op de luchthaven van New York JFK een vernieuwde First Class Lounge geopend voor First Class reizigers. Nu is ook de nieuwe Club World Lounge geopend voor Business Class reizigers.

Investering

Het was een flinke investering die British Airways voor de nieuwe lounge en omgeving van Terminal 7 op de luchthaven van New York JFK heeft gedaan. Maar liefst 50 miljoen pond is er in geïnvesteerd. Dit bedrag was nodig voor de nieuwe Club World Lounge maar ook voor verbeteringen in de publieke ruimtes rondom de gates. Bijvoorbeeld om de ruimtes comfortabeler en aantrekkelijker te maken. Zoals gezegd opende British Airways vorig jaar de nieuwe First Class lounge op dezelfde luchthaven. Daarmee is de verbetering op de luchthaven van New York JFK voor BA voltooid.

Vernieuwde First Lounge van British Airways op New York JFK
De vernieuwde First Class Lounge van British Airways die al eerder geopend is.

Londen – New York

Dagelijks zijn er tot twaalf vluchten tussen New York en Londen die worden uitgevoerd door British Airways en partners. Dagelijks reist er dus een groot aantal premium passagiers via deze nieuwe Club World Lounge van British Airways. Reizigers kunnen zich vermaken en relaxen in een ruimte van meer dan 2.000 vierkante meter.

Nieuwe British Airways Club Lounge New York JFK geopend
Nieuwe Club World op JFK

BA Club World Lounge JFK

De lounge is ontworpen om diverse soorten reizigers te kunnen voorzien in hun behoeften. Zo zijn er werkplekken met stopcontacten, maar ook een Elemis Spa en entertainment ruimte met geluid van Sony.

Nieuwe British Airways Club Lounge New York JFK geopend

In de lounge kunnen Business Class reizigers gebruikmaken van pre-flight dining. Het is ook mogelijk om een kleine maaltijd mee te nemen. Als je wat meer tijd hebt is er een bar met speciaalbier van BrewDog. Er is zelfs een speciaalbier ontworpen voor BA, genaamd ‘Speedbird 100’. Het bier is ook beschikbaar aan boord vanaf 1 mei 2019.

Nieuwe British Airways Club Lounge New York JFK geopend
De bar

Nieuwe British Airways Club Lounge New York JFK geopend

Nieuwe British Airways Club Lounge New York JFK geopend

Beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *